Hvor Skal Man Bo I Paris?

Hvor Skal Man Bo I Paris
5. Champs Élysées – bedste område for high-end shopping ? – Selvom mange forbinder Paris med hyggelige cafeer, historiske monumenter, bygninger og kunst, så er storbyen også kendt for noget helt andet. Nemlig shopping og mode. Paris er nemlig ikke en, hvilken som helst by, når det kommer til handlemuligheder.

 • Og her kommer vi ikke udenom Champs Élysées, der er berømt i hele verden og da måske også en af de smukkeste gader i verden? Her er vi i øvrigt i det 8.
 • Arrondissement og stadig meget centralt i Paris, men i den vestligere del af byen og ret tæt på Eiffeltårnet.
 • Byen går også under titlen som ‘Worlds fashion capital’ sammen med London, New York og Milano,

Det er dog slet ikke så underligt, at byen får den fine modetitel da de store modehuse såsom Dior, Chanel, YSL og Louis Vuitton er franske og hører til i Paris. Hvis man elsker de store modehuse med disse brands, så er Champs Élysées helt sikkert et godt valg i forhold til, hvor man bør overnatte i Paris. Champs Élysées er dog ikke kun fyldt med de store modehuse, man kan skam også finde masser af andre butikker indenfor kendte brands og prisklasser. Selve alléen, som strækker sig over knap to kilometer, er en oplevelse i sig selv, og det er områderne omkring den også.

Hvor kan man bo godt og billigt i Paris?

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Paris. Sammensæt fly + hotel, og spar penge! – Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Paris Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere Spar penge ved at samle fly og hotel

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden. Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned Gennemsnitlig pris pr. nat

Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Paris, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Paris i september og august. Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Paris, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag. Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Paris. Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Paris på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 314 kr., mens det dyreste kostede 2.860 kr. Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Paris i 7 dage. Verdens mest besøgte turistby er stedet, som mange turister oplever mere end én gang i livet. Der er meget at se, smage og dufte, hvad enten du rejser som single, familie eller som par. Tusindvis af hoteller byder på overnatninger for ethvert budget. Selve centrum består af 20 arrondissementer, men det er arrondissement nummer 1, du skal bo i, når det skal være midt i indre by. Her ved Musée du Louvre finder du hoteller med gratis morgenmad i form af lækre croissanter samt en café crème at starte dagen på. Så nyd den helt centrale lokation og en overdådig morgenbuffet på hoteller som Timhoel Le Louvre, Hotel Crayon By Elegancia, Nolinski Paris og mange flere. De forskellige arrondissementer ligger tæt op ad hinanden i et spiral-lignende mønster. Hoteller med udsigt er der masser af i Paris, men en af de bedste udsigter er til Eiffeltårnet, som ligger i 7. arrondissement. Der skal du se efter hoteller som eksempelvis Hôtel Mercure Paris Centre Tour Eiffel, Pullman Paris Tour Eiffel eller Résidence Charles Floquet. Paris er en romantisk by, og er et oplagt tilflugtssted for en weekendtur med en partner. Det bugner med hoteller, som er indrettet i romantisk stil med blomsterprints, afdæmpede pastelfarver og lysestager, der alt sammen bidrager til en en intim atmosfære. Hoteller som Le Relais Madeleine, Les Jardins du Marais, Le Bristol Paris og mange andre har både spa til selvforkælelse samt tagterrasse med udsigt, hvor du kan nyde et glas vin om aftenen.

Byernes by huser hoteller i alle prisklasser, så det er også muligt at booke billige overnatninger. I den forbindelse skal du gå efter budgethoteller i de ydre arrondissementer. I arrondissement 10 findes der eksempelvis billige steder som Est Hotel, Hôtel du Jura og Hotel du Brabrant. Det er også en mulighed at rykke ud omkring en af de to lufthavne eller helt uden for 20. arrondissement, hvor nogle af de kendte hotelkæder som Premiere Classe, hotelF1 og Ibis er garant for billige overnatninger. Hvis man tæller hele det urbane område med, som ligger uden for de 20 arrondissementer, så er Paris en af de største byområder i Europa i forhold til antal indbyggere. Især i 10. og 11. arrondissement er der billige hoteller at vælge imellem, men også i 14. arrondissement i syd er der flere billige hoteller. Derudover er der også gode muligheder for at bo gunstigt på kanten af det 20. arrondissement og Montreuil. Sommeren kan være meget varm i Paris, men det ændrer ikke ved, at det er den mest besøgte årstid, for du kan altid krybe i skyggen i en park eller spise is fra de mange salgsvogne. De billige hoteller findes uden for denne turistsæson, hvor vinteren oftest byder på de bedste tilbud, da kulde og til tider sne generelt ikke er det optimale vejr til en ferie i Paris. Det er nemmest og hurtigst at tage metroen, når du skal rundt i Paris. Der findes 16 linjer samt omkring 300 stationer, så hold øje med det store M, der viser nedgangen til stationerne. Metroen kan også kombineres med gåben, bus og sporvogn, hvor det er mest optimalt at investere i et Paris Visite Pass til ca.13.20 EUR (ca.99 DKK) for en 24-timers billet, der giver ubegrænset kørsel med offentlig transport. (Priser tjekket 08/04/2018). KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Paris for helt ned til 185 kr. i de seneste 3 dage. Gennemsnitsprisen ligger på 3.161 kr. Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Paris. Priser på hotelværelser varierer afhængigt af faciliteter og placering. Det billigste dobbeltværelse i Paris til i nat, der er blevet fundet i løbet af de sidste 3 timer, kostede 484 kr. Vi har også fundet 3-stjernede hoteller fra 399 kr. og 4-stjernede hoteller fra 1.168 kr. KAYAK-brugere har fundet 3-stjernede hotelværelser i Paris til denne weekend fra 271 kr. og 4-stjernede hotelværelser fra 906 kr. Det billigste værelse i Paris for den samme dato kostede 417 kr. pr. nat. Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Paris. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Paris Tag et kig på vores omfattende for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

: Hoteller i Paris fra 293 kr. pr. nat – Søg på KAYAK

Hvilket kvarter ligger Eiffeltårnet i?

For at give lidt eksempler ligger Eiffeltårnet i 7. arrondissement, Louvre i 1. arrondissement og Notre Dame i 4. arrondissement.

Hvor bor de fattige i Paris?

16. arrondissement – Den 16. arrondissement byder på nogle af de mest prestigefyldte boligområder i Paris, og er hjem til mange rige forretningsfolk og berømtheder. Bydelen byder bl.a. på Palais du Trocadéro, hvorfra der er en af byens bedste udsigter til Eiffeltårnet.

Hvor mange dage skal man være i Paris?

Hvor mange dage skal man bruge i Paris? – Hvis du vil have en god fornemmelse af den franske hovedstad, er det en god idé at bruge mindst tre dage i Paris. På tre dage kan du nå at se mange af de største must-see seværdigheder i Paris og udforske nogle af de vigtigste bydele. Hvis du derimod gerne vil mere i dybden med Paris, er det oplagt at bruge en hel uge på at udforske byen.

Er det dyrt at være i Paris?

Når du kigger på Numbeos statistikker vil du se, at leje af en lejlighed i Paris f. eks. koster dobbelt så meget som i de fleste andre franske byer, mens et restaurantmåltid i Paris koster 15 euro mere, end hvis du spiser ude i Limoges eller Lille. Selv dagligvarer i Paris er 10-20% dyrere end i andre byer.

See also:  Hvor Mange Lande Er Der I Afrika?

Hvad betyder arrondissement i Paris?

Arrondissement betyder post- og politidistrikt i Paris.

Hvor langt kan man gå op i Eiffeltårnet?

“La dame de fer” kort fortalt: –

Blev opført som en del af verdensudstillingen i 1889 af Gustave Eiffel. Den berømte digter Jean Cocteau kaldte Eiffeltårnet “den smukke giraf i blonder”. Fra toppen af Eiffeltårnet har man en udsigt over Paris fra 300 meters højde. Turen derop tager 1.665 trappetrin. Restauranten Jules Verne ligger i 125 meters højde på tårnets 2. etage. Tårnet øverste etage ligger i 276 meters højde. Fire nye elevatorer, nye lys og et vægttab på 1.343 ton blev fra 1985-1990 en realitet for jerndamen.

Kan man gå helt op i Eiffeltårnet?

På dage hvor der er mange mennesker, skal du forvente en køtid på ca.60-120 minutter afhængigt af sæsonen. Hvis du vil betale lidt mindre, så kan du bruge trappen til at gå helt op til toppen af Eiffeltårnet, hvor der er 704 trin.

Hvor er Emily i Paris optaget?

I ‘Emily in Paris’ kan man ikke mærke, at Paris også er en by med falafel og ghettoer; det meste af handlingen foregår i nærheden af Eiffeltårnet.

Hvad er centralt i Paris?

Centrum (1.-6. arrondissement) – Dyrt men centralt – I dette område befinder du dig i hjertet af Paris med turistattraktioner som Notre-Dame, Louvre og Musee D’orsay, samt fantastiske shopping muligheder. Området er super hyggeligt og smukt, men kan også til tider føles tætpakket med turister.

Der er mange restauranter, men også en del af svingende kvalitet. Pga. placeringen centralt i Paris, er hotellerne selvfølgelig dyre, ligesom i andre storbyer. I det 3. og 4. arrondissement befinder vi os stadig i hjertet af Paris, tæt på det fantastiske Marais-kvarter og det meget levende område omkring Bastille, hvor cafeerne ligger side om side.

Et skønt område, men hoteller er ganske dyre. På den anden side af Seinen i det 5. og 6. arrondissement ligger det klassiske latinerkvarter. Her finder du Sorbonne universitetet, gamle udgravninger, Panthèon og den hyggelige Rue de Mouffetard. Hvor Skal Man Bo I Paris Metro station i Paris

Hvad er der i midten af Paris?

Besøg et af byens mest legendariske vartegn Den berømte katedral Notre Dame ligger på øen Île de la Cité i Seinen midt i Paris og er blandt Paris’ mest kendte og elskede seværdigheder, både af turister og parisere.

Hvornår er det bedst at tage til Paris?

Paris har et tempereret kystklima, som er påvirket af den nordatlantiske havstrøm. Derfor opleves der sjældent meget høje eller meget lave temperaturer. Regnvejr kan forekomme på alle tider af året, og ligesom London er Paris kendt for sine pludselige byger.

 1. Snevejr er sjældent, og hvis det sker, bliver det aldrig liggende mere en dags tid.
 2. Det bedste tidspunkt til en storbyferie i Paris er i perioden fra april til oktober.
 3. Juletiden er selvfølgelig også altid særlig og en charmerende tid på året at besøge Paris på.
 4. Ort sagt: Paris er dejlig på alle tider af året.

Vi vil dog her fremhæve, hvad du kan forvente dig af oplevelser i årets løb: Allerede i april er gennemsnitstemperaturen på omkring 17 grader, og det er også i april, at Paris Marathon løber af stablen.

Hvilken lufthavn i Paris er tættest på centrum?

Billige fly til Paris fra 150 kr. Derfor vælger rejsende KAYAK

Spar 27 % eller mere Sammenlign flere rejsesider med én søgning Gratis at bruge Der er ingen skjulte gebyrer eller afgifter. Filtrer dine tilbud Vælg kabineklasse, gratis wi-fi og meget mere. Saml dine flyrejser og spar penge Spar penge, når du samler dit fly og hotel.

Er du på udkig efter et billigt fly? 25% af vores brugere fandt flybilletter til denne rute for 1.340 kr. eller mindre enkelt og 1.720 kr. eller mindre retur. Bestil minimum 5 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet. Højsæsonen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve fra Danmark er marts. Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Paris. Verdensberømte seværdigheder og gudesmuk arkitektur, der indbyder til en romantisk miniferie. Det er altid værd at flyve til Paris, som fortryller med sin magiske stemning. Du kan godt gøre klar til at spænde sikkerhedsbæltet og nyde en flyrejse til Paris. Flyselskaberne samt byens mange lufthavne venter nemlig på at tage imod dig. Der kan være penge at spare ved at vælge et selskab, der anvender byens ydre lufthavne langt fra Paris centrum. Det gælder eksempelvis Ryanair, der blandt andet holder til i Aéroport de Beauvais-Tillé (ca.85 km nordvest for centrum) og Aéroport de Châlons-Vatry (ca.147 km øst for centrum), hvorfra du skal regne med ekstra udgifter til transport. Når du lander i en af de parisiske lufthavne skal du ikke vente mange minutter på at komme ind til centrum. De forskellige lufthavne byder på forskellige express-services, så din storbyferie starter allerede i ankomsthallen. Klokken er den samme som i Danmark, så du bliver ikke forvirret over skiftende tidszoner. Den kollektive trafik er mangfoldig og effektiv, hvor der fra Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle kører RER-tog samt Le Bus Direct- og Roissy-busser fra Terminal 1 samt Terminal 2 A-F. Aéroport de Paris-Orly er den tætteste på byen (ca.13 km syd for centrum), hvorfra der også kører tog, Le Bus Direct samt Orly Bus fra syd- og vest-terminalerne. Er du mere magelig og har lidt ekstra på budgettet til en taxitur fra lufthavnen, så er det naturligvis også muligt. Det er især en komfortabel løsning, hvis du rejser med børn. Fra Charles de Gaulle og Orly er der faste taxipriser mellem centrum og lufthavnene til priser fra ca.30-55 EUR (ca.225-413 DKK).

En returrejse til Paris koster ca. mellem 93-133 EUR (ca.700-1.000 DKK). Priserne afhænger også af sæson, hvor sommeren er mest populær, og generelt er det ofte billigere med en flyrejse fra København. Du kan altid tjekke de aktuelle priser her på KAYAK. Det tager ca. to timer at flyve til Paris. Dermed er det nemt og hurtigt at komme på en forlænget weekend i byernes by. Der tilbydes mange direkte ruter fra Danmark til Paris, hvis du vil slippe for mellemlandinger undervejs. De direkte ture tilbydes fra Danmarks to største lufthavne i henholdsvis Billund og København. Byernes by Paris er med på rutekortet blandt en lang række flyselskaber. Det gælder ikke mindst lavprisselskaber som eksempelvis Ryanair, Norwegian og easyJet. De billige rejser er dog ofte eksklusive services som sædevalg, ekstra bagage eller gratis ruteændring på standardbilletter. Du kan også vælge de ofte mere klassiske og erfaringsrige selskaber som eksempelvis SAS, British Airways eller SWISS, der også alle ofte byder på gode tilbud. De to hovedlufthavne i Paris er Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle og Aéroport de Paris-Orly, som ligger i henholdsvis nord og syd. Aéroport de Beauvais-Tillé og Aéroport de Châlons-Vatry anvendes primært af lavprisselskaberne, så der er mange muligheder for at lande i Paris og nyde en weekendtur. (Priser tjekket 28/05/2018). 14 km fra centrum af Paris ligger Paris-Le Bourget, som er den nærmeste af byens 4 store lufthavne. Der er 15 km mellem Paris centrum og Paris-Orly, 23 km til Paris Charles De Gaulle og 68 km til Paris Beauvais Tille. Priserne kan afvige afhængig af, hvilken lufthavn du rejser fra, men normalt er Paris Beauvais Tille Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til i Paris, med en gennemsnitspris på 587 kr. pr. flyrejse. En flyrejse til Paris koster i gennemsnit 5.565 kr. Den billigste pris, der blev fundet på KAYAK i løbet af de seneste 2 uger, kostede 203 kr. og afgik fra København Kastrup Lufthavn. Air France, Kenya Airways og Delta afstår fra deres ændrings- og afbestillingsgebyrer på fly til Paris. Bekræft reglerne på bookingsitet. KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly til Paris. KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Paris ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu. KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Paris med ét flyselskab og tilbage med et andet. Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Paris i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

See also:  Hvor Meget Skal Man Tjene For At Betale Topskat?

KLM Totale score baseret på 3743 bedømmelser Ulemper: “Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny. Så det er super ærgerligt!!” : Billige fly til Paris fra 150 kr.

Hvornår spiser man aftensmad i Paris?

I midten af november tog min kæreste og jeg en forlænget weekend til Paris. Påskuddet var intet andet end en ren og skær kærestetur til byernes by: Paris. Byen kender vi alle. Film, musik, teater, kunst og meget mere har for længst udødeliggjort Paris. Blogindlægget her vil ikke bruge tid på at anbefale diverse seværdigheder, det findes der andre, der har gjort langt bedre, end jeg nogensinde vil kunne.

Boeuf Bourguignon Coq au vin Creme Brulee Hjemmelavet lasagne à la Madsvin (ja den fik jeg også gjort temmelig fransk) Gateau Marcel Fransk løgsuppe Hjemmelavet bearnaise sauce Hummerbisque

og i flere indlæg. Paris var derfor også et rent slaraffenland for mig. Overalt er der små restauranter, og hvis man tænker sig om, kan man undgå de fleste turistfælder. Værd af vide om frokost i Paris: En frokost i Paris indtaget mellem 12-14, steder med særlig god beliggenhed kan have lidt længere åbent.

 1. De fleste restauranter kører med et særligt frokostkort, hvor man kan få to retter til en særligt god pris: Enten en forret + hovedret eller hovedret + dessert.
 2. Derudover er der også deres Le plat du jour, som betyder dagens ret.
 3. Værd af vide om aftensmad i Paris: De lokale starter typisk først deres aftensmad efter kl.20 – nok nærmere kl.21.

Jeg vil anbefale, at du indstiller maven på samme tidspunkt, da der er noget helt særligt ved at indtage et aftensmåltid sammen med andre franskmænd, som hygger sig med den gode mad. Langt de fleste mindre restauranter af god kvalitet, kører et menukort med tre retter: forret, hovedret og dessert.

Der er typisk en del retter at vælge mellem, og mange af retterne er de klassiske franske, såsom boeuf bourguignon, soupe à l’oignon (løgsuppe) osv. Min Paris guide vil hovedsageligt nævne de spisesteder vi har været på, som vi var glade for at besøge. Derudover vil der også være et par anbefalinger til andre steder for køkken/vinnørder.

Andre kulturelle oplevelser er bedre beskrevet andetsteds, og jeg anbefaler at du også kigger der, da Paris virkelig har mange spændende ting at byde på.

Hvor spiser man godt og billigt i Paris?

Hvor kan jeg spise billigt i Paris? – Det kan du mange steder. Undgå så vidt muligt at spise i kvarteret omkring Champs Elysées og andre fashionable steder, hvor priserne er meget høje. Jeg vil anbefale, at du køber en restaurantguide når du kommer til Paris.

 • Det kan du gøre i enhver velassorteret boghandel, men jeg vil anbefale dig FNAC, som har butikker mange steder i Paris f.eks.
 • På 74, avenue des Champs-Elysées, Galerie du Claridge, 75008 Paris.
 • Der er åbent mandag til lørdag fra kl.10.00 til 24.00, søndag fra kl.12.00 til 24.00.
 • Den bedste guide, hvor du kan finde billige restauranter med anmeldelser, er Routards Restos & Bistrots de Paris, som koster 8 euro.

Guiden,som er på fransk, er inddelt i arrondissementer (bydele). For hvert af de 20 arrondissementer findes der et afsnit med spisesteder, som er benævnt “Assez bon marché”, som betyder noget i retning af “Ganske billigt”. Selv om du måske ikke er en ørn til det franske sprog, så kan man jo under alle omstændigheder få nogle adresser, som kan afprøves.

Afsnittet der hedder “Sur le pouce” omfatter fortrinsvis restauranter hvor man serverer sandwich m.m. Der findes mange restaurantguider på internettet, men desværre er de, der omfatter billige spisesteder for det meste på fransk. Ved foden af artiklen får du et par links. Jeg vil give dig et par adresser, hvor jeg selv er blevet mæt til en fornuftig pris, når man tager kvaliteten i betragtning.

Restaurant de Bourgogne, 26 rue des Vinaigriers (10. arrond.), Metro Jacques-Bonsergent. – mandag til fredag 12.00 til 14.30 og fra 19.00 til 22.30 – lørdag 12.00 til 14.30. Interiør med rødternede gardiner og duge. Hjertelig modtagelse. Solidt køkken med speciale i Beuf bourgignon og Coq au vin.

Menuer til 13-18 euro til frokost og 16-21 euro om aftenen. Chez Alexandre, 39 rue Descartes (5.arrond.), Metro Monge eller Cardinal-Lemoine. Alle dage fra 12,00 til 15,00 og fra 19,00 til 24,00. Meget lille restaurant med en varm atmosfære tilbyder traditionelt godt fransk køkken til en meget rimelig pris.

Chartier, 7 rue du Faubourg Montmartre, (9. arrond), Metro Le Peletier. Alle dage fra kl.11,00 til 15,00 og fra 18,00 til 21,00. Denne restaurant er en institution – ikke mindre !! På trods af, at den er nævnt i alverdens guider om Paris, har den bevaret sit interiør fra en svunden tid og sit spisekort med traditionelle franske retter.

 1. Tjenerne er ikke helt unge og er klædt, som man var i begyndelsen af århundredet.
 2. Når de serverer kan det godt være lidt “showpræget”.
 3. Regningen bliver skrevet på papirdugen, og du behøver ikke at regne efter.
 4. Der kan godt være kø for at få et bord, og du skal ikke besøge “Chartier” for at sidde og hyggesludre i flere timer.

Serveringen foregår hurtigt, og det forventes, at du forlader bordet, når du er færdig med at spise. Interiøret og stemningen minder lidt om en travl banegård, man sidder tæt, og deler måske samme brødkurv. Her vil du møde turister fra mange lande, men du vil helt sikkert også møde det ældre franske ægtepar, som er stamgæster, og får resterne af maden pakket ind til deres lille hund.

Hvad koster et metrokort i Paris?

Hvor Skal Man Bo I Paris Transportmulighederne i Paris er rigtig gode. Man kan tage metroen rundt, hvilket er hurtigt og nemt. Man kan købe en dagsbillet Paris Visite, som giver ubegrænset adgang til at rejse med metro, busser i Paris, RER-toget samt kabelbanen i Montmartre. Prisen er 22,20 € for voksne og 11,10 € for børn.

 • Paris og omegn er delt op i zoner.
 • Selve Paris (de 20 arrondissementer) ligger i zone 1.
 • Jo længere man kommer væk fra centrum, jo højere bliver zonen.
 • Udvalgte destinationer: Versailles: zone 4, Orly-lufthavn: zone 4, Charles-de-Gaulle-lufthavn: zone 5, Disneyland: zone 5.
 • Ved rejse med metro skal man ikke bekymre sig om zoner, da hele metronettet anses for at ligge i zone 1 – også selvom visse stationer rent geografisk ligger i zone 2 og 3.

Ved rejse med bus eller RER skal man sikre sig, at man har gyldig billet til hele rejsen, hvis man rejser uden for centrum. Paris City Passport giver dig mulighed for at rejse ubegrænset med bus, metro, tramway og RER under hele dit ophold i zone 1 til 3.

 1. Man kan vælge mellem et kort for en enkelt dag eller helt op til 5 dage.
 2. Et Paris City Passport for en enkelt dag koster 30 € for en voksen.
 3. Passport’et giver dig desuden følgende fordele: – Entrébillet til Louvre-museet, så du springer køen over – Billet til at sejle på Seinen med Croisière Bateaux Mouches – Helt op til -20 % på priserne i Galeries Lafayette, Paradis Latin, Espace Dali, Musée Grévin m.fl.

En god måde at komme rundt i Paris, er på cykel. Man kan selv leje en cykel for ca.2 Euro pr. dag. Der er forskellige cykelstationer rundt om i byen. Du kan også købe en tur med en cykel taxi. Her betaler man for distancen man kører.

See also:  Hvor Mange Ord Siger Man I Minuttet?

Hvad koster en kop kaffe i Paris?

Top 10 over verdens dyreste kaffebyer –

København: I Danmarks hovedstad koster en kop kaffe 42,13 kroner.Dubai: 40,13 kroner skal man slippe for en kop kaffe i de Forenede Arabiske Emirater.Hong Kong: I Hong Kong koster en kop kaffe 38,12 kroner. Olso: I Norges hovedstad skal man give 36,78 kroner for en kop kaffe.Paris: I Frankrigs hovedstad er prisen på en kop kaffe den samme som i Oslo; 36,78 kroner. Singapore: I den østasiatiske storby koster en kop kaffe 36,11 kroner. Shanghai: I Kinas største by koster en kop kaffe 35,44 kroner. Boston: I den amerikanske storby koster en kop kaffe 34,78 kroner.Zürich: I Schweiz’ største by skal man give 34,11 kroner for en kop kaffe.Helsinki: I Finlands hovedstad koster en kop kaffe 33,44 kroner.

Kilde: Mapping the World’s Prices 2019, Deutche Bank

Hvornår er det billigst at tage til Paris?

Det billigste tidspunkt at rejse til Paris på, er i vintermåneder som november, og det tidlige forår som marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Paris, februar 2018). Nok kan det være en kold fornøjelse, men du kan samtidig nyde godt af færre turister, og en smuk vinterklædt storby.

Paris er spækket med attraktioner og oplevelser for hele familien. Eiffeltårnet står som det helt store vartegn for byen, og turister valfarter hertil dagen lang. Skal du op i tårnet kan det være en god idé at booke billetter online hjemmefra. Den pompøse kirke Sacré-Cœur med udsigt over byen kommer du heller ikke udenom.

Louvre-museet er et tredje ikonisk vartegn med de flotte glaspartier, der både ser godt ud om dagen og aftenen. Hop også på en bådtur på Seinen og stå f.eks. af ved Notre-Dame.

Hvordan kommer man billigst rundt i Paris?

At komme rundt i Paris med bus – Hvor Skal Man Bo I Paris Buslinje 30 i Paris, Frankrig| ©Bus Box Selv om metroen er hurtigere, er bussen mere charmerende, da du kan se udkanten af Paris, mens du bevæger dig rundt i byen. Faktisk er bussen også et af de mest populære transportmidler for pariserne med 59 ruter og en meget billig pris (omkring 2 €).

 1. Husk dog, at busserne ikke er lige så punktlige, men kører ca.
 2. Hvert 15-20 minut og er tilgængelige i kortere tid (fra 7:30 til 20:30).
 3. De linjer, du vil bruge mest, hvis du vil rundt i centrum af Paris, er linjerne fra 20 til 99, da de senere linjer kører i udkanten af Paris.
 4. Du kan under alle omstændigheder se de tilgængelige ruter på det officielle kort,

Det er meget nemt at købe billetten i billetautomaterne på alle stationer eller salgssteder, men du kan også købe den, når du stiger på bussen. Hvis du gør det, bliver det dog lidt dyrere, og du kan ikke skifte til andre transportmidler som f.eks. metro eller tog.

Er ting billigere i Paris?

Paris shopping guide – Christina Dueholm Hvor Skal Man Bo I Paris MY SHOPPING GUIDE TO PARIS Paris er simpelthen en helt fantastisk by. Min absolutte yndlingsdestination næstefter København, selvfølgelig. Det fik både Christoffer og jeg bekræftet, da vi var afsted i sidste uge. Vi fløj med, hvilket gjorde starten (og ikke mindst slutningen) på rejsen rigtig god.

Der er tjek på tingene og servicen er altid i højsædet. Christoffer og jeg flyver næsten altid kun med håndbagage, når vi skal på storbyferie og jeg kan virkelig godt lide, at personalet fra SAS ikke måler kufferterne i en lille boks for at se, om de overholder kravene på centimeteren, som mange andre flyselskaber.

Det er vigtigt for sådan én som mig, der ikke kan beslutte mig for, hvad jeg skal tage med og derfor propper kufferten til randen, haha Desuden serverer de altid gratis kaffe/the og ALT er inkl. i billetten. Der er altså ikke ekstraomkostninger for check-in bagage eller hvis man vil vælge sæde.

 • Det er et stort plus, hvis I spørger mig.
 • En af grundene til vores begejstring for Paris er, at byen byder på alt hvad både hjertet, maven, opdagelses- og ikke mindst shoppelysten begærer.
 • Lige præcis sidstnævnte har jeg valgt at kigge nærmere på i denne lille Pariserguide, som jeg selv har tegnet.
 • Sidst vi var afsted, lavede jeg en overordnet guide over byen med seværdigheder, parker, museer, butikker og én enkelt hotelanbefaling (se guiden og download den gratis ).

Denne gang har jeg valgt at se nærmere på shoppingområdet. For av-min-tegnebog hvor er der mange fristelser! Der er faktisk ikke dét, man ikke kan finde i Paris. De har alle highstreetkæder, alle high-end butikker og ikke mindst er Paris ét stort mekka af lækre 2nd hand butikker. 1. Galeries Lafayette Galeries Lafayette er det mest eksklusive og storslåede stormagasin, jeg nogensinde har sat mine ben i. De har alt hvad et shoppehjerte kan begære lige fra Chanel til Chloé og highstreetmærker som Zara. Desuden er det simpelthen så arkitektonisk smukt, at det er en hel oplevelse bare at gå derind.2.

 • Le Marais Marais er mit absolutte favoritområde i Paris.
 • Her er en helt fantastisk stemning med masser af fine små fortovscaféer og et hav af lækre butikker som Iro, Sandro, Repetto, The Kooples, Cos og Maje.
 • Man kan med fordel shoppe de franske mærker i Paris, da man i gennemsnit sparer 10-15 % af prisen i Danmark.

Man kan også finde virkelig fede vintagebutikker i Marais. Røde Kors og Kirkens Korshær kan godt pakke sammen, for her er det mærker som Chanel, Hermés og Louis Vuitton man kan være heldig at finde og antikke kimonoer og blondebluser fra starten af 1900-tallet.

 1. Butikkerne i Marais har også åbent om søndagen i modsætning til de fleste andre områder i Paris.3.
 2. Le Bon Marché Le Bon Marché er et kæmpe stormagasin med alle high-end mærkerne samlet under ét tag.
 3. Det var netop her, jeg købte i starten af året.
 4. De har virkelig nogle vilde ting derinde lige fra dyre tasker og tøj til den mest vanvittige skoafdeling, jeg nogensinde har set.

Det er klart anbefalelsesværdigt at aflægge stormagasinet et besøg – uanset om man vil købe noget aller ej. Det er vildt at se så mange lækre sager samlet under ét tag.4. Le Puces de Saint-Ouen Le Puces de Saint-Ouen er kendt for at være et af de største loppemarkeder i verden.

De har ALT hvad et shoppehjerte kan begære lige fra gamle pelse, vintagekjoler og lækre franske møbler til nyere ting som Converse og Nike sneakers og cool plakater. Sidst jeg var forbi, kom jeg bl.a. hjem med, Det er en stor oplevelse at besøge dette loppemarked.5. Avenue Montaigne Avenue Montaigne er en af de helt dyre gader i Paris.

Man kan blandt andet finde butikker som Dior, Chanel, Valentino, Louis Vuitton, Chloé, Prada, Armani, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana og Versace. Det er helt klart en af de mest ekslusive gader i Paris.6. Rue de Rivoli På Rue de Rivoli kan man finde rigtig mange souvenirbutikker, som jeg personligt altid prøver at undgå.

Går man mod Øst fra Louvre kan man til gengæld finde de kendte high-street kæder som Zara, H&M, Yves Rocher, Mango, Gap, The Body Shop og mange flere.7. Colette Colette er en trendy designbutik i Paris med alt fra unikt designertøj og sko, til legetøj, smykker og møbler. De har desuden et stort udvalg af anderledes designbøger.

De fornyer sig hele tiden, så sortimentet varierer meget fra gang til gang, man besøger butikken. Priserne i denne butik ligger i den høje ende.8. Champs-Élysées Champs-Élysées er en af de mest berømte shoppinggader i Paris. Ja, måske i hele Europa? På denne gade finder man virkelig ekslusive butikker som Cartier, Christian Dior, Gucci, Fendi, Hugo Boss, Valentino og mange flere.

Hvad er billigt i Paris?

Hvor finder man de bedste billige butikker i Paris? – Hvis du er på udkig efter billigere tøj og sko, skal du besøge de mange discountbutikker i Paris. De mest populære discountbutikker er Primark, H&M og Zara. Disse butikker har et stort udvalg af tøj og sko til overkommelige priser.