Hvor Mange Ml M Man Have Med I HåNdbagage?

Hvor Mange Ml M Man Have Med I HåNdbagage
Bagagerestriktioner — Your Europe På denne side Senest tjekket: 29/04/2022 Når du flyver fra en lufthavn i, skal du tænke på sikkerhedskravene, når du pakker og går om bord:

Væsker, som du tager med ind i kabinen, f.eks. spraydåser, drikkevarer, tandpasta og kosmetik i form af creme eller gel skal ligge i en gennemsigtig plastikpose – højst 1 liter – og ingen beholder må rumme mere end 100 ml. Væskebeholdere på over 100 ml skal ligge i den indtjekkede bagage. Mængdebegrænsningerne gælder ikke medicin og babymad. Toldfrie væsker, som købes i lufthavnen eller fra flyselskabet, må medbringes som håndbagage, så længe varen og kvitteringen forbliver forseglet i sikkerhedsposen (med en rød kant), som udleveres i forbindelse med købet. Du må ikke åbne sikkerhedsposen, før du er ankommet til dit endelige bestemmelsessted. Sikkerhedspersonalet skal dog muligvis åbne posen og flaskerne i forbindelse med kontrol. Hvis det sker, og du skal skifte fly i en anden lufthavn, bør du oplyse sikkerhedspersonalet om dette, så væskerne kan blive forseglet igen i en ny sikkerhedspose. Alle skarpe genstande, som kan bruges som våben, er forbudt i kabinen. Det kan være hverdagsting som knive i proptrækkere og sakse af en vis størrelse, som altså skal ligge i den indtjekkede bagage. Det er luftfartselskaberne, der bestemmer, hvor stor din håndbagage må være, og hvor mange stykker du må have med om bord, så undersøg dette hos dit flyselskab inden afrejse. Sprængstoffer og brandfarlige genstande – f.eks. fyrværkeri eller spraydåser og andre brændbare og giftige stoffer som syrer – er forbudt i flyet. De må ikke medbringes i hverken kabine eller indtjekket bagage. Ingen våben af nogen slags er tilladt om bord.

Se reglerne om forbudte artikler i håndbagage og indtjekket bagage. På lufthavnens hjemmeside kan du finde en detaljeret liste over forbudte genstande. Du kan også spørge flyselskabet. Af hensyn til sikkerheden bliver alle genstande scannet eller kontrolleret på anden måde, inden de kan tages med ind i en lufthavns sikkerhedszoner. Kontakt de specialiserede hjælpetjenester Del denne side: : Bagagerestriktioner — Your Europe

Er deodorant væske?

Håndbagage og væsker — Billede af Moose Photos Væsker i håndbagagen er noget af det, der er allerflest regler omkring. Derfor skal du være yderst opmærksom på dette, når du pakker. Væsker er ikke kun noget, der kan drikkes. Det er også deodoranter, parfumer, mascara, læbebalsam og alt muligt andet i flydende form.

Så du kan godt glemme alt om at hive en flaske rødvin med eller noget andet, du havde håbet at forsøde flyrejsen med. Du må maks medbringe produkter, der kan indeholde 100 ml., og det må tilsammen maks fylde 1 liter. Det betyder, at du oftest godt kan medbringe din roll-on-deo, men nok må efterlade de store shampooer eller hårprodukter, da de ofte fylder meget mere.

Alle produkterne skal være i en gennemsigtig 1-liter plastikpose med lukning. Hvis du ikke har en af dem selv, så kan du oftest få eller købe dem i lufthavnen. Husk at pakke det hele i posen inden du skal igennem sikkerhedstjekket. Det tager så lang tid, og kan blive en lidt pinlig affære, hvis du skal til at gennemrode din taske for væsker, mens alle andre kigger på.

Er mascara væske i håndbagage?

Mascara er flydende og betragtes derfor som væske i håndbagage. Derfor er det ikke tilladt at medbringe mascara i beholdere på mere end 100 mL.

Er tandpasta en væske?

Eksempler på væsker Delvist flydende stoffer som f. eks. hårshampoo og tandpasta.

Hvor meget flydende væske må man have med i håndbagage?

Du må medbringe væsker i håndbagagen på flyrejser, men der er visse begrænsninger på flydende væsker, cremer og geléer. Det er tilladt at medbringe sammenlagt maksimalt 1 liter væske, inklusive tandpasta, cremer og geléer i din håndbagage. Hver enkel del må dog ikke overstige eller kunne indeholde mere end 100 ml.

Hvad skal op af tasken i security?

Gode råd i sikkerhedskontrollen 158 Uanset hvor du skal rejse hen, skal du gennem lufthavnens sikkerhedskontrol. Her har du nogle gode råd til hurtigt og nemt at komme igennem Security.

Der er automatisk scanning af boardingkort, som giver adgang til sikkerhedskontrollen. Så hav dit boardingkort klar. Læg boardingkortet i tasken efter boardingkortkontrollen. Du skal tage dit overtøj af og placere det i en grå bakke. Har du nøgler, pung, mønter, mobiltelefon eller andre løse genstande (også genstande af ikke-metallisk materiale) i lommerne, skal disse genstande lægges i samme bakke som overtøjet og screenes i en x-ray maskine. Elektronisk udstyr såsom bærbar pc, Ipad/tablet, kamera samt væsker skal du tage ud af tasken og lægge i en bakke. Der må gerne placeres flere i samme bakke ved siden af hinanden — de må ikke lægges over hinanden. Er der plads i bakken, kan tasken lægges her, hvis elektronik eller væsker ikke dækkes. Du vil blive bedt om at gå gennem en metaldetektor, Den afslører, om du har metalgenstande på kroppen eller i lommerne. Ved registrering af metalgenstande afgiver metaldetektoren en akustisk alarm. Har du ikke fået aflagt alle metalgenstande i bakken, vil du blive anmodet om at gå ud og tømme eventuelt glemte genstande i en bakke, der efterfølgende separat sendes igennem x-ray maskinen til gennemlysning. Derefter går du igen igennem metaldetektoren, så det kan konstateres, om det var årsagen til alarmen. Selvom du IKKE har metal på dig, kan metaldetektoren udvælge dig til en stikprøvekontrol, Ved fortsat metalalarm eller ved stikprøvekontrol vil security-personalet efterfølgende henvise dig til security-scanneren,

Dette foregår på følgende måde:

En security-medarbejder vil bede dig om at du stiller dig på en markeret cirkel i midten af scanneren. Du bliver bedt om at løfte armene op og dreje 360 grader rundt om dig selv, mens screeningen foretages. Efter scanningen bliver du informeret om resultatet. Hvis security-scanneren afgiver alarm, gennemføres et målrettet, manuelt personeftersyn med udgangspunkt i de områder, som er markeret på security-scannerens skærm. Hvis security-scanneren ikke afgiver alarm, kan du fortsætte din rejse uden yderligere eftersyn. Markerer security-scanneren, at der er flere punkter på din krop, der kræver eftersyn, hvilket kan vanskeliggøre et målrettet personeftersyn, kan det være nødvendigt at foretage et manuelt personeftersyn af hele personen. Dette vil dog kun forekomme i meget sjældne tilfælde. Vi vil til enhver tid stille en kvindelig medarbejder til rådighed, når der skal udføres personeftersyn af kvindelige passagerer. Personalet, som foretager sikkerhedskontrollen, har pligt til at inddrage eller afvise genstande, som de skønner, kan true flyvesikkerheden.

See also:  Hvor Meget Kan Jeg F I BoligstøTte?

Hvor skal medicin være i håndbagagen?

Når medicinen skal med på ferie — Når passet, pengene, billetterne og tandbørsten er pakket — så sørg også for, at du får din medicin med på rejsen:

Hav styr på recepterne i god tid før rejsen. Tag lidt ekstra medicin med — hvis du bliver opholdt på rejsen. Medbringe medicinen i original emballage: Så kan toldere og politi se, hvad du har med. Er det receptmedicin, kan apotekets etiket vise, at medicinen er til dig. Hvis din medicin er dosispakket, er denne emballage lige så gyldig som originalemballagen, fordi den også oplyser hvilken medicin og til hvem, den indeholder. På flyrejser skal du altid have medicinen i håndbagagen — noget medicin tåler ikke kulden i flyets bagagerum. Og så risikerer du heller ikke, at du står uden din medicin, hvis kufferten skulle blive forsinket eller væk. På flyrejser må du gerne have flydende medicin og diætmad med i beholdere over de tilladte 100 ml i håndbagagen. Men du skal være parat til at bevise væskens ægthed.

Tag for en sikkerheds skyld lidt ekstra medicin med. Så er du garderet, hvis du skulle blive opholdt eller forsinket nogle dage. Bruger du euforiserende medicin som sovemedicin, stærkt smertestillende medicin eller beroligende medicin, kan du medbringe et pillepas, som apoteket udsteder til dig.

Er en håndtaske håndbagage?

Håndbagage hos SAS — Hvis du rejser på SAS Go Light, SAS Go eller SAS Plus inden for Europa, har du mulighed for at medbringe ét stk. håndbagage, og hvis du rejser SAS Business, må du medbringe to stk. håndbagage. Du må desuden medbringe én lille, personlig genstand med ombord på flyet.

Det kan eksempelvis være en lille håndtaske eller en computertaske. Det er ikke alle fly fra SAS, der har plads til lige meget plads på bagagehylden over sæderne. Der er derfor risiko for, at håndbagagen alligevel skal indcheckes i stedet for at medbringe den som håndbagage. Men dette er kun nogle få fly i flåden.

Størrelser, mål og vægt hos SAS: Højde: 55 cm Bredde: 40 cm Dybde: 22 cm Vægt: 8 kg Læs mere på SAS.dk

Hvad sker der hvis min håndbagage er for stor?

40x20x25 håndtaske/personlig taske — Du må GRATIS tage en personlig håndtaske e.l. med i kabinen, hvis den passer under sædet foran dig. Den må maksimum være 40x20x25 cm. Ryanair er efter sigende meget strikse med disse mål, hvilket selvfølgelig skyldes at de tjener på at rejsende tilkøber de forskellige muligheder.

Er vådservietter væske?

Vådservietter 0,9 % NaCl, antiseptisk & uden alkohol Vådservietter 0,9 % NaCl er antiseptiske vådservietter til brug for afrensning af sår eller til afvaskning af intimområder. Vådservietterne indeholder 0,9 % NaCl (natriumklorid) og er bakteriehæmmende.

 • Den fugtige serviet indeholder ikke alkohol, og dens rensende egenskaber kan blandt andet bruges til afrensning af sår eller til afvaskning af intimområder, uden at det vil irritere eller svie.
 • Selve vådservietten er fremstillet af nonwoven materiale, der er behageligt og blødt.
 • Det nonwoven materiale er fremstillet af bomuld, og det er lidt af et mirakelstof, der anvendes til mange ting.

Nonwoven materiale defineres som en bane eller ark af fibre, der bliver bundet sammen ved at smelte fibrene mekanisk, termisk eller kemisk. For at sige det enkelt er det brugen af ​​fremragende teknologi til at vikle flere lag af fibre ind i hinanden, og resultatet er et forstærket og stærkt nonwoven stof.

Hvad skal i pose når man flyver?

Regler for væsker i håndbagagen Væsker eller flydende produkter i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Vær opmærksom på, at visse stoffer, hvad enten de er opgivet i ml. eller gram, også kan betragtes som flydende, f.eks.

Tandpasta, cremer, lotion, foundation og sprays m.m. Der må gerne medbringes mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max.1 liter. Der må medbringes én af disse poser per person. Posen skal tages ud af håndbagagen og lægges øverst i bakken med overtøjet.

Regler for babymad/-drikke og diætmad m.m. Det er tilladt at medbringe babymad/-drikke og diætmad på over 100 ml., som du skal bruge under rejsen, eller væsker købt i en Taxfree-butik (i ubrudt forseglet poser fra en lufthavn og med synlig kvittering i posen).

Du skal tage alle væsker ud af håndbagagen (babymad-/drikke og diætmad samt den forseglede pose med væsker købt i en lufthavn og placere dem synligt i den anviste bakke ved sikkerhedskontrollen, så security personalet kan de se dem. Du kan opleve, væskerne bliver udtaget til supplerende sikkerhedskontrol.

Regler for medicin i håndbagagen Medicin fremstillet som væske, gelé eller lignende flydende form er undtaget fra reglerne for væsker i flyhåndbagage. Flydende, nedkølet medicin og sprøjter/kanyler Du må gerne medbringe flydende medicin over de tilladte 100 ml.

samt kanyler og medicin, der skal være nedkølet i håndbagagen. Medicin inkl. sprøjter og kanyler er undtaget for de normale begrænsninger. Du skal dog kunne sandsynliggøre behovet og medicinens ægthed. Har du brug for at medbringe et køleelement til din medicin, der kræver nedkøling, er dette også tilladt.

Fik du svar på dine spørgsmål? Hvis siden ikke har givet dig svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

See also:  Hvor Mange Watt Bruger En Ovn?

Hvor meget håndsprit i håndbagage?

Må jeg have håndsprit med gennem sikkerhedskontrollen? Ja, der gælder de samme regler for håndsprit, som der gør for alle øvrige former for væske i håndbagagen. Det betyder, at du må medbringe håndsprit igennem sikkerhedskontrollen, så længe beholderen ikke er større end 100 ml.

Hvor mange ml flydende på fly?

Bagagerestriktioner — Your Europe På denne side Senest tjekket: 29/04/2022 Når du flyver fra en lufthavn i, skal du tænke på sikkerhedskravene, når du pakker og går om bord:

Væsker, som du tager med ind i kabinen, f.eks. spraydåser, drikkevarer, tandpasta og kosmetik i form af creme eller gel skal ligge i en gennemsigtig plastikpose – højst 1 liter – og ingen beholder må rumme mere end 100 ml. Væskebeholdere på over 100 ml skal ligge i den indtjekkede bagage. Mængdebegrænsningerne gælder ikke medicin og babymad. Toldfrie væsker, som købes i lufthavnen eller fra flyselskabet, må medbringes som håndbagage, så længe varen og kvitteringen forbliver forseglet i sikkerhedsposen (med en rød kant), som udleveres i forbindelse med købet. Du må ikke åbne sikkerhedsposen, før du er ankommet til dit endelige bestemmelsessted. Sikkerhedspersonalet skal dog muligvis åbne posen og flaskerne i forbindelse med kontrol. Hvis det sker, og du skal skifte fly i en anden lufthavn, bør du oplyse sikkerhedspersonalet om dette, så væskerne kan blive forseglet igen i en ny sikkerhedspose. Alle skarpe genstande, som kan bruges som våben, er forbudt i kabinen. Det kan være hverdagsting som knive i proptrækkere og sakse af en vis størrelse, som altså skal ligge i den indtjekkede bagage. Det er luftfartselskaberne, der bestemmer, hvor stor din håndbagage må være, og hvor mange stykker du må have med om bord, så undersøg dette hos dit flyselskab inden afrejse. Sprængstoffer og brandfarlige genstande – f.eks. fyrværkeri eller spraydåser og andre brændbare og giftige stoffer som syrer – er forbudt i flyet. De må ikke medbringes i hverken kabine eller indtjekket bagage. Ingen våben af nogen slags er tilladt om bord.

Se reglerne om forbudte artikler i håndbagage og indtjekket bagage. På lufthavnens hjemmeside kan du finde en detaljeret liste over forbudte genstande. Du kan også spørge flyselskabet. Af hensyn til sikkerheden bliver alle genstande scannet eller kontrolleret på anden måde, inden de kan tages med ind i en lufthavns sikkerhedszoner. Kontakt de specialiserede hjælpetjenester Del denne side: : Bagagerestriktioner — Your Europe

Hvor meget væske gennem security?

Væsker i håndbagagen Væsker eller flydende stoffer i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Du må gerne medbringe mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max.1 liter. Du må kun medbringe én af disse poser per person. Der findes plasticposer på pakkeborde i lufthavnen ved indgangen til sikkerhedskontrollen. Hvor Mange Ml M Man Have Med I HåNdbagage

Kan man have smykker på i security?

Følgende skal altid pakkes som håndbagage : Penge og andre værdifulde papirer/genstande. Ure, smykker, briller, kontaktlinser, genstande af guld, sølv eller platin samt perler og ædelsten.

Hvad må man ikke have med gennem security?

Kan jeg tage hjemmelavet mad i håndbagagen? — Billede af Engin Akyurt via pexels.com Vil du medbringe mad i fast form, så er det for det meste okay, at få igennem sikkerhedskontrollen. Du kan blive bedt om at lægge din mad i en separat bakke, så det kan blive inspiceret. Fast mad kan være kage, brød, kiks og andet der har en helt fast form.

 • Drømmer du om at spise din mors hjemmelavede bolognese, mens du venter på dit fly i lufthavnen, så må vi desværre slukke drømmen.
 • Alt mad der kan have karakter af flydende er no-go igennem sikkerhedstjekket.
 • Det vil sige supper, gryderetter, saucer eller sammenkogte retter.
 • Maden vil blive betragtet som væske, og dermed kan de ikke komme igennem sikkerhedskontrollen medmindre de lever op til de almindelige regler for væsker i håndbagagen,

Vær opmærksom på, at madvarer der er delvist flydende også anses som væsker. Det gælder fx sovs, pesto, dips, olier, kagecreme og syltetøj. Frosne fødevarer anses også for at være væsker (ja det er lidt ulogisk, men sådan er det altså). Tilmed anses retter, der er en blanding af faste og flydende former også for at være væsker.

Kan man tage medicin med i håndbagagen?

Revisionsdato: 20.04.2022 Skal patienten ud at rejse, så vær opmærksom på reglerne for at medbringe medicin på rejsen. Man skelner mellem:

 1. Medicin, der ikke har euforiserende virkning
 2. Euforiserende medicin, fx stærke smertestillende midler og beroligende midler.

1. Medicin, der ikke har euforiserende virkning Patienten kan frit medbringe ikke-euforiserende medicin til eget brug på sin rejse. Det kan fx være antihistaminer, medicin mod astma og KOL, antibiotika, hjertemedicin, hudmidler og p-piller. Skal patienten flyve, anbefales det, at have medicinen i håndbagagen.

For det første for at være sikker på at have medicinen, hvis den øvrige bagage skulle blive væk. For det andet kan kulde eller trykforhold i flyets bagagerum være skadeligt for nogle typer medicin.2. Euforiserende medicin til Schengen-området, Danmark er med i Schengen-aftalen. Det betyder, at patienten kan få en Schengen-attest, populært kaldet et pillepas (men det er ikke et krav), som dokumenterer, at medicinen, som indeholder euforiserende stoffer, er til eget brug.

Aftalen gælder for disse lande:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Hvilke midler er euforiserende? Euforiserende midler er fx stærke smertestillende lægemidler, som indeholder morfinlignende stoffer, og beroligende, sløvende midler, fx benzodiazepiner. Disse lægemidler vil typisk være på recept og mærket med en rød trekant på æsken.

 • Hvis patienten bruger flere slags medicin, skal der udstedes en attest for hvert præparat.
 • I Bekendtgørelse om euforiserende stoffer sidder som bilag en liste med euforiserende stoffer ( bilag 1, liste B ),
 • Mangler opdatering) Du kan se på beskrivelsen af det enkelte lægemiddel på pro.medicin.dk, om der er behov for en Schengen-attest.
See also:  Hvor Meget Er En Hektar?

Find det under overskriften «Schengen-attest», se eksempel her, Bestilling af pillepas Man kan få lavet et gratis pillepas på apoteket. Det er en fordel, hvis man henvender sig på det apotek, hvor man køber eller købte medicinen. Er medicinen allerede købt, skal man medbringe en bon og emballage.

 1. Lægemidler — også håndkøbslægemidler — kræver lægerecept, før der kan udstedes et pillepas.
 2. Patienten skal desuden medbringe eget pas, da pasnummeret skal stå på pillepasset.
 3. Man kan også bestille et pillepas på apoteket.dk, hvor man kan læse mere om pillepasset.
 4. Pris og gyldighed Pillepasset er gratis og gyldigt i 30 dage.

Skal patienten være væk i mere end 30 dage, kan han/hun rette henvendelse til rejselandets ambassade i Danmark for at få oplyst, hvordan man skal forholde sig. Evt. skal man have en recept af en læge i det land, man skal opholde sig i. Euforiserende midler til lande UDEN for Schengen-området Der gælder andre regler, hvis patienten skal have euforiserende midler med til lande uden for Schengen-området.

 • Patientens navn, fødselsdato og pasnummer
 • Hvad patienten behandles for
 • Hvad patienten behandles med (navn og styrke på din medicin)
 • Hvilken mængde patienten er ordineret (mængde pr. dag).

Attesten bør skrives på engelsk, man kan spørge på ambassaden for det land, man rejser til, hvilke sprog de accepterer. Visse apoteker udsteder også medicinattester, og apoteket fastsætter selv gebyret for en sådan attest. Legalisering og oversættelse af attesten Lægens attest skal i visse tilfælde legaliseres af Udenrigsministeriet, og hvis patienten skal have attesten oversat, skal han/hun bruge en statsautoriseret tolk. Euforiserende medicin med på flyet? Skal patienten med fly, må han/hun kun medbringe den mængde medicin, der skal bruges under rejsen, i håndbagagen. Ved sikkerhedskontrol skal patienten kunne forklare, hvorfor han/hun har medicinen med, og at medicinen er ægte.

Kan man have hårspray med i flyet?

Kan du tage hårspray med på et fly? — Hårspray er et almindeligt aerosolprodukt, som mange rejsende gerne medbringer på flyrejser, enten i indchecket bagage eller i håndbagagen. I overensstemmelse med TSA’s regler er hårspray tilladt på fly i håndbagage og indchecket bagage, så længe den opfylder 3-1-1-reglen.

Kan man have parfume med i håndbagage?

Regler for væsker i håndbagagen Væsker eller flydende produkter i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Vær opmærksom på, at visse stoffer, hvad enten de er opgivet i ml. eller gram, også kan betragtes som flydende, f.eks.

tandpasta, cremer, lotion, foundation og sprays m.m. Der må gerne medbringes mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max.1 liter. Der må medbringes én af disse poser per person. Posen skal tages ud af håndbagagen og lægges øverst i bakken med overtøjet.

Regler for babymad/-drikke og diætmad m.m. Det er tilladt at medbringe babymad/-drikke og diætmad på over 100 ml., som du skal bruge under rejsen, eller væsker købt i en Taxfree-butik (i ubrudt forseglet poser fra en lufthavn og med synlig kvittering i posen).

Du skal tage alle væsker ud af håndbagagen (babymad-/drikke og diætmad samt den forseglede pose med væsker købt i en lufthavn og placere dem synligt i den anviste bakke ved sikkerhedskontrollen, så security personalet kan de se dem. Du kan opleve, væskerne bliver udtaget til supplerende sikkerhedskontrol.

Regler for medicin i håndbagagen Medicin fremstillet som væske, gelé eller lignende flydende form er undtaget fra reglerne for væsker i flyhåndbagage. Flydende, nedkølet medicin og sprøjter/kanyler Du må gerne medbringe flydende medicin over de tilladte 100 ml.

 1. Samt kanyler og medicin, der skal være nedkølet i håndbagagen.
 2. Medicin inkl.
 3. Sprøjter og kanyler er undtaget for de normale begrænsninger.
 4. Du skal dog kunne sandsynliggøre behovet og medicinens ægthed.
 5. Har du brug for at medbringe et køleelement til din medicin, der kræver nedkøling, er dette også tilladt.

Fik du svar på dine spørgsmål? Hvis siden ikke har givet dig svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Kan man tage parfume med i flyet?

Hvor mange ml parfume kan man medbringe på et fly? — Den maksimale mængde væske, der kan medbringes om bord på et fly i håndbagage, må ikke overstige 100 ml pr. genstand. Du kan med andre ord medbringe mere end én vare i forskellige beholdere, men hver af disse beholdere må højst have en kapacitet på 100 ml hver for sig.

 1. Du skal også huske på, at nogle lufthavne, f.eks.
 2. AENA (spansk lufthavne), kun tillader højst 1 liter væsker i alt i håndbagagen.
 3. Med andre ord må de enkelte beholdere højst være på 100 ml, og i alt må de ikke overstige 1 liter tilsammen.
 4. Hvis du ønsker at overskride denne mængde, skal du huske, at der ikke er nogen begrænsninger for væsker i indchecket bagage,

En anden mulighed er at købe de produkter, som du har brug for, og som overstiger det maksimalt tilladte beløb, efter at du har passeret sikkerhedskontrollen i selve lufthavnen.

Hvad gør deodorant ved kroppen?

Sådan undgår du svedlugt Hvor Mange Ml M Man Have Med I HåNdbagage Sundhed Vand, sæbe og deodorant er den nemme opskrift på forebyggelse af svedlugt. I særlige tilfælde kan du også få hjælp hos lægen. For at forebygge svedlugt kan du bruge en deodorant eller en antiperspirant. Ofte bliver begge begreber brugt om det samme.

Hvad skal i pose når man flyver?

Væsker i håndbagagen Væsker eller flydende stoffer i håndbagagen skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Du må gerne medbringe mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max.1 liter. Du må kun medbringe én af disse poser per person. Der findes plasticposer på pakkeborde i lufthavnen ved indgangen til sikkerhedskontrollen. Hvor Mange Ml M Man Have Med I HåNdbagage