Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret?

Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret
Faktaboks — Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro Født 5. februar 1985, Madeira Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret Cristiano Ronaldo jubler efter en scoring for Manchester United den 19. marts 2007. Cristiano Ronaldo er en portugisisk fodboldspiller, der regnes for en af de bedste spillere nogensinde. Han spiller for den saudiarabiske klub Al-Nassr, som han skrev kontrakt med i december 2022.

 • Han har tidligere spillet for Sporting CP, Manchester United, Real Madrid og Juventus,
 • Cristiano Ronaldo har vundet Champions League 5 gange og er blevet national mester i både England, Spanien og Italien.
 • Han har desuden spillet 200 landskampe og scoret 123 mål for det portugisiske landshold (pr.20.6.2023).

Han er den mandlige fodboldspiller i verden, der har spillet flest landskampe og scoret flest landsholdsmål. Med Portugal vandt han i 2016 Europamesterskabet i fodbold. Cristiano Ronaldo er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller fem gange. Med over 800 mål for klub- og landshold er han den mest scorende fodboldspiller nogensinde.

Hvor mange mål har Ronaldo scorede i alt?

Ronaldos mål i karrieren Manchester United: 144 mål på 340 kampe. Real Madrid: 450 mål på 438 kampe. Juventus: 101 mål på 134 kampe. Portugal: 117 mål på 191 landskampe.

Hvem har scoret mest Messi eller Ronaldo?

Lionel Messi har siden årtusindskiftet scoret 697 mål, og det er lige akkurat nok til at have førstepladsen foran Cristiano Ronaldo.

Hvor mange mål scorede Ronaldo?

Cristiano Ronaldo nåede torsdag aften en stor milepæl i sin professionelle fodboldkarriere. Med sine to mål mod Arsenal er han nu oppe på 801 mål i sin karriere, og i den anledning har vi set nærmere på tallene bag de mange mål. Klub og landshold Real Madrid : 450 mål Manchester United : 130 mål Juventus : 101 mål Sporting Lissabon : 5 mål På klubplan har han scoret 304 mål i første halvleg og 376 mål i anden halvleg samt seks mål scoret i anden halvlegs tillægstid.

Hvem har scoret flest mål i hele verden?

Pelé, Brasilien Pelé er den mest succesfulde ligamålscorer i verden med 541 ligamål. I alt er Pelé noteret for 1281 mål i 1363 kampe og optræder i Guinness World Records for flest scorede mål i fodbold.

Hvem er den rigtige Ronaldo?

Opvækst — Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro blev født den 5. februar 1985 i Funchal, Madeira, og var det yngste barn af Maria Dolores dos Santos Aveiro og José Dinis Aveiro. Hans andet fornavn, «Ronaldo», blev valgt efter den daværende præsident i USA Ronald Reagan, som var hans fars favoritskuespiller. Han har en storebror, Hugo, og to storesøstre, Elma og Liliana Cátia.

Hvor mange mål har Ronaldo al-nassr?

Al-Nassr FC — Den 30. december 2022 blev Cristiano Ronaldo præsenteret som ny spiller for den saudiarabiske klub Al-Nassr FC. Hans kontrakt løber frem til 2025. Den 9. februar 2023 scorede Ronaldo alle fire mål i Al Nassrs 4-0-sejr over Al-Wehda. Han nåede dermed op på i alt 500 ligamål i karrieren.

Hvad er bedst Ronaldo eller Messi?

Ronaldo overhaler Messi! Af Ditlev Holmelin Efter skiftet til Manchester United er Cristiano Ronaldo blevet den bedst betalte fodboldspiller i verden, selv over den argentinske verdensstjerne Lionel Messi, trods det at Messi faktisk har en højere basis løn end Ronaldo. Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo forventes at tjene op mod hele 791 millioner danske kroner, 86 millioner danske kroner mere end Lionel Messi, trods argentinerens sommerskifte til PSG. Dette sætter Ronaldo på første pladsen på Forbes’ liste af verdens bedst betalte fodboldspillere.

Efter Ronaldos hjemkomst til Manchester får han en løn på 441 millioner danske kroner og muligheden for at tjene andre fodboldspilsmæssige bonusser, egentlig mindre end hvad Messi står til at tjene, nemlig 475 millioner danske kroner fra hans kontrakt. Dog giver Ronaldo, Messi baghjul med de langsigtede aftaler med sponsorerne, hvor Ronaldo tjener 345 millioner danske kroner og Messi tjener 216 millioner danske kroner.

Ifølge Forbes’ liste er der faktisk kun tre andre aktive sportsstjerner der lige nu tjener mere end Ronaldo. Dette er Roger Federer, LeBron James og Tiger Woods. Ronaldo har ikke kun overhalet Messi fra PSG, men også hans angrebsmakkere, nemlig Neymar og Mbappe, der henholdsvis tjener omkring 597 millioner og 268 millioner danske kroner.

Dog er det overraskende nok at ikke en eneste Chelsea eller Manchester City-spiller i top 10, der er kun to andre spillere i Premier League der er iblandt top 10. Det er Liverpools’ egypter Mohammed Salah og Manchester Uniteds’ franske Paul Pogba. Det der er mest overraskende at se den spanske legende, Andreas Iniesta der stadig befinder sig i top 10, trods hans alder på 37 år og hans nuværende klub, Vissel Kobe.

Trods det at der altid vil være debat hvorvidt Ronaldo eller Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde, er der ingen tvivl hvem der har det økonomiske overtag.

Er Messi den bedste i verden?

Han har vundet det meste, og sidst på året 2022 kunne han også endelig kalde sig verdensmester. Men mandag aften var der atter en lejlighed for at pudse lakskoene for den lille argentiner. Lionel Messi kan nemlig bryste sig af at være verdens bedste fodboldspiller i 2022, efter han mandag aften vandt prisen for årets mandlige fodboldspiller, ved Fifas ‘The Best’-prisuddeling.

Det skete ved et show i Paris. Som VM -finalen var prisuddelingen et opgør mellem Frankrig og Argentina, som sydamerikanerne kunne trække sig sejrrigt ud af. Dermed tog Lionel Messi prisen foran de to andre nominerede, begge franskmænd, Karim Benzema og Kylian Mbappe. — Jeg er meget stolt. Jeg vil gerne sige tak til alle mine holdkammerater, uden dem havde jeg ikke stået her.

Uden landstræner Lionel Scaloni heller ikke. Pokalen er en anderkendelse af hele holdet, sagde argentineren i sin takketale. — Det har været vanvittigt for mig, at fuldføre denne drøm. Det er det smukkeste, der er sket i min karriere og jeg er meget taknemmelig.

— Til sidst vil jeg gerne sige tak til min familie og det argentinske folk. Alexia Putellas vandt prisen som årets kvindelige fodboldspiller. (Foto: © Franck FIfe, Ritzau Scanpix) Prisen som årets kvindelige fodboldspiller gik til den 29-årige spanske midtbanespiller Alexia Putellas, som til daglig spiller i Barcelona.

Klubben vandt samtlige kampe i ligaen i sidste sæson, med Alexia som holdets topscorer. — For at være ærlig, har jeg ikke forberedt nogen tale. Jeg vil bare gerne sige tak til alle, der har stemt på mig, sagde hun efter at have modtage prisen. De andre nominerede var Beth Mead, fra de engelske europamestre, og Alex Morgan fra USA.

Hvem er den bedste til fodbold?

Lionel Messi — Messi er uden tvivl en af verdens bedste fodboldspillere gennem tiden. At liste alle Messis præstationer ville næsten fylde hele artiklen, men vi giver det dog stadig et forsøg, hvor vi skærer helt ind til benet:

Ballon d’Or 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 og 2021. Årets FIFA-verdensspiller 2009 Barcelonas topscorer gennem tiderne La Ligas topscorer gennem tiderne Seks gange Pichichi-vinder Argentinas topscorer gennem tiderne, Flest mål scoret i et kalenderår Årets UEFA-spiller i 2011 og 2015 Syv gange Årets La Liga-spiller Årets Guldbold ved VM i 2014 Årets unge fodboldspiller i Europa i 2005 Fem gange vinder af den europæiske guldsko Fire Champions League-titler Ni La Liga-titler Seks Copa del Rey-titler.

Senest har Messi selvfølgelig også været på alles læber efter sejren i VM 2022 i Qatar, som blev hans første VM-sejr. Han også blev tildelt den gyldne bold for at være turneringens bedste spiller. Og mandag d.27. februar blev Lionel Messi kåret til verdens bedste fodboldspiller i 2022 af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa).

See also:  Hvor Meget Salt Om Dagen?

Hvor mange penge er Ronaldo god for?

Her er de vilde tal bag Ronaldos enorme kontrakt Cristiano Ronaldo vil med skiftet til Al Nassr få yderligere milliarder ind på sin bankkonto. Han mangler nok ikke ligefrem penge i forvejen. Men det kommer Cristiano Ronaldo med sikkerhed heller ikke til, når man ser på den aftale, han har sikret sig i den saudiarabiske klub Al Nassr.

 1. Lubben har ikke selv oplyst, hvad de betaler Ronaldo for at komme og spille fodbold på Den Arabiske Halvø.
 2. Men ifølge, og transferjournalisten Fabrizio Romano står den portugisiske stjerne til at få omkring 200 millioner dollar — næsten 1,4 milliarder kroner — om året.
 3. Det er så med de kommercielle aftaler inkluderet.

Fabrizio Romano skriver, at Ronaldo er garanteret omkring 625 millioner kroner om året fra klubben, og med de kommercielle aftaler og sponsorater oveni kommer beløbet så op i milliardklassen. Det svarer til:

116.000.000 kroner i måneden3.750.000 kroner om dagen155.000 kroner i timen2600 kroner i minuttet50 kroner i sekundet

Ifølge Romano har han fået til kontrakt indtil juni 2025.

Cristiano Ronaldo’s guaranteed football salary at Al Nassr will be close to $90m per year. ???? Commercial/sponsorship deals (already approved by Cristiano’s camp) will be included in the agreement to bring total salary close to $200m.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) Uden at nævne sin gevinst fortæller Cristiano Ronaldo, at han glæder sig til at slutte sig til sine nye holdkammerater. Det siger han i en pressemeddelelse fra klubben. — Jeg glæder sig til at slutte mig til mine nye holdkammerater og sammen hjælpe klubben med at få succes.

 • Jeg er heldig nok til at have vundet alt, jeg ville, i europæisk fodbold, og jeg føler nu, at det er det rigtige tidspunkt at dele ud af min erfaring i Asien, siger Ronaldo.
 • Al Nassr er nummer to i Saudi Professional League, hvor de er to point efter rivalerne Al Shabab.
 • Flere kendte fodboldnavne er allerede at finde i Al Nassr.

Her spiller blandt andre Vincent Aboubakar, David Ospina og Luiz Gustavo. : Her er de vilde tal bag Ronaldos enorme kontrakt

Hvor mange mål har Messi score?

Messis klubkarriere — Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret Messi fejrer en scoring for Barcelona mod Granada den 19. januar 2020. Lionel Messi blev tidligt anerkendt som et meget stort talent, og i 2000 forlod han sin ungdomsklub Newell’s Old Boys i Rosario og drog til den spanske storklub FC Barcelona. Han fik sin debut i sæsonen 2004/2005, hvor han bl.a.

Satte rekord i den spanske liga, La Liga, som den hidtil yngste spiller, der har spillet en hel kamp, og den på dette tidspunkt hidtil yngste målscorer nogensinde. Den meget hurtige og driblestærke Lionel Messi vandt i alt 10 spanske mesterskaber med FC Barcelona samt 7 spanske pokaltitler ( Copa del Rey ).

I 2012 blev Lionel Messi den mest scorende spiller for FC Barcelona nogensinde, da han rundede César Rodríguez’ (1920-1995) hidtidige rekord på 232 mål. Messi spillede i alt 520 kampe og scorede 474 mål for FC Barcelonas førstehold, inden han i august 2021 blev solgt til Paris Saint-Germain.

Hvor mange Hattrick har Ronaldo lavet?

Cristiano Ronaldo er nu den mest scorende fodboldspiller i historien. I alt har portugiseren nettet hele 807 gange, og det gjorde han også tre gange lørdag aften, da Manchester United besejrede Tottenham med 3-2. Hidtil var det tjekkisk-østrigske Josef Bican, der var indehaver af rekorden — ifølge FIFA — med sine 805 mål i karrieren. Derudover er Cristiano Ronaldo også indehaver af et par fornemme rekorder. Han er også den spiller i verden, der har scoret flest hattricks — 59.49 på klubplan og 10 for Portugal. Endvidere er Manchester United den første klub til at vinde 400 hjemmekampe i Premier League.

Hvad er det hurtigste mål scoret i fodbold?

Er det verdens hurtigste mål? Den officielle verdensrekord for hurtigst scorede mål i fodbold lyder på 3,17 sekunder og indehaves af Atletico Mineiros angriber Fred, der tilbage i 2006 stod for lynscoringen. Endnu er der ingen officiel måling på dette mål sat ind af Michail Osinov fra Mito i den tredjebedste russiske række mod Olympia Gelendzhik 11. : Er det verdens hurtigste mål?

Hvad er rekorden for flest mål i en kamp?

Guinness rekordbog har netop registeret ham som den person, der har scoret flest mål i en enkelt kamp i spillet Fifa World Cup.321 af slagsen scorede han i en kamp, hvor han selv spillede som Tyskland – computeren som Cookøerne.

Hvor mange Ballon d Or har Pele?

Ballon d’Or er blevet uddelt siden 1956, og navne som Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Messi, Kaká, Ronaldinho, Zinedine Zidan, Luis Figo, Marco van Basten pryder den lange liste. Du tænker nok, hvorfor vi ikke har nævnt Pele eller Maradona.

Hvor hurtigt er Messi?

Messi løber mindst af alle hos FC Barcelona Lionel Messi er den spiller i FC Barcelonas trup, der løber mindst, når den spanske klub er i kamp. Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at argentineren ikke er den flittigst arbejdende på banen, men det er alligevel ganske iøjnefaldende, at han i gennemsnit løber 3,5 kilometer mindre end sin holdkammerat Jordi Alba, der i hver kamp løber omkring 11,5 kilometer.

 1. Til Messis forsvar — hvis man mener, han behøver sådan et — så er venstrebacken Jordi Alba også den Barcelonaspiller, der løber mest af alle.
 2. Som bonusinfo kan det nævnes, at Michael Krohn-Dehli er den spiller i ligaen, der har tilbagelagt den tredjelængste distance.
 3. Danskerens kilometertæller nåede inden julepausen op på 169 kilometer.

Til gengæld sker der som regel noget, når Lionel Messi modtager bolden og han stikker i en sprint med retning mod modstanderens mål. For ikke nok med at han har bolden klistret til støvlerne, så løber han også virkelig hurtigt. Målingerne viser, at Lionel Messi har præsteret den hurtigste sprint af alle på det catalanske mandskab.

Det gjorde han i sæsonens første kamp mod Elche, hvor han nåede en topfart på 34,74 kilometer i timen. Hurtigste mand i ligaen er til gengæld Valencias algier Sofiane Feghouli, der har været oppe på en topfart målt til 35,53 kilometer i timen. Han kan dog ikke hamle op med Lionel Messis effektivitet foran mål, hvor han i denne sæson har scoret 15 mål.

Ronaldos navn er overraskende nok ikke at finde blandt målingerne af de 10 hurtigste sprinter. Til gengæld indtager han en fuldstændig suveræn førsteplads på topscorerlisten, hvor han er noteret for ufattelige 25 mål. : Messi løber mindst af alle hos FC Barcelona

Hvor mange rekorder har Ronaldo?

Overblik: Målmaskinen Ronaldo sidder på disse vilde rekorder Cristiano Ronaldo scorede til 1-0 mod Napoli og nåede dermed op på 760 mål i karrieren.

 • Med 760 mål har Juventus’ Cristiano Ronaldo nu ifølge flere medier sikret sig den omstridte rekord som den fodboldspiller, der står noteret for flest officielle mål nogensinde.
 • Det er dog ikke den eneste rekord, som den 35-årige portugiser kan prale af.
 • Herunder kan du se et udpluk af nogle af rekorderne:
 • * Flest mål for Real Madrid: 430.
 • * Flest mål i Champions League: 134.

Hvad betyder Ballon dor?

Historien bag Ballon d’Or — Ballon d’Or, der på dansk betyder Guldbolden, er en pris, der uddeles årligt til verdens bedste fodboldspiller. Prisen blev oprettet i 1956 af det franske magasin France Football, og den første vinder af prisen var Stanley Matthews fra England.

See also:  Hvor Mange Sekunder Er Der P En Dag?

Prisen uddeles hvert år til én spiller, og ved flere stemmer bliver der lavet en rangliste over de tre spillere, der har fået flest stemmer. I perioden 2010-2015 blev prisen uddelt i forbindelse med FIFA World Player of the Year-prisen, men fra 2016 og frem er Ballon d’Or igen blevet en selvstændig pris.

Ballon d’Or-prisen har gennem tiden været domineret af spillere fra Europa og Sydamerika. Kun én asiatisk spiller, Hidetoshi Nakata fra Japan, har vundet prisen, og kun to afrikanske spillere, George Weah fra Liberia (1995) og Samuel Eto’o fra Cameroun (2010), har vundet prisen.

Hvor meget far Ronaldo i løn hos Al-Nassr?

Cristiano Ronaldos løn i Al-Nassr — Her er en Cristiano Ronaldos løn i Al-Nassr udpenslet: Årlig løn: 172 millioner pund = 1.448.216.704 kroner. Månedsløn: 14,3 millioner pund = 120.404.063 kroner. Ugeløn: 3,03 millioner pund = 25.512.189 kroner. Dagsløn: 471.232 pund = 3.967.709 kroner.

Er Ronaldo vegetar?

En krop som en 23-årig: Ronaldo afslører detaljer om sin træning og diæt

Cristiano Ronaldo har vundet Ballon d’Or fem gange i karrieren, og portugiseren har derudover vundet Champions League fem gange.Juventus-stjernen er desuden europamester, ligesom han som den eneste nogensinde har vundet mesterskaber i både England, Spanien og Italien.Men den nu 34-årige Ronaldo har bestemt ikke fået tingene foræret. En krop som en 23-årig I onsdagens 2-1-sejr over Sampdoria sikrede Ronaldo Juventus sejren, da han sprang over to meter op i luften for at heade bolden i netmaskerne. Portugiseren leverede således endnu et eksempel på sin overlegne fysik, da han sendte Torino-klubben op på førstepladsen i Serie A-tabellen.Tilbage i 2018 slog Cristiano Ronaldo da også fast, at han rent fysisk ikke føler sig som en gammel spiller.

— Lige nu har jeg rent biologisk en krop som en 23-årig. Jeg har lang tid tilbage. Jeg kan spille indtil jeg er 41 år. Jeg har det godt, jeg er glad. Jeg kan ikke klage, lød det ifølge den engelske avis The Sun fra Ronaldo. Prioriterer søvn Avisen har efter den vilde scoring mod Sampdoria set nærmere på, hvordan Cristiano Ronaldo igennem så mange år har opretholdt en så imponerende fysik.

 1. Og det er ikke overraskende en blanding af en lang række gode vaner, der har sikret portugiseren en så stærk fysik.
 2. Ronaldo er selvsagt flittig i træningscentret, men bruger derudover en del tid på pilates, lyder det.
 3. Derudover er portugiseren yderst disciplineret, når det kommer til hvile.
 4. Og mens andre spillere kaster sig i sofaen efter en kamp, kaster Ronaldo sig som regel i sin swimmingpool for at tage en del baner efter en kamp.

Her svømmer Juventus-stjernen ofte med sin søn, for at stresse af efter en kamp. Det forlyder desuden, at Cristiano Ronaldo har investeret knap en halv million kroner i et såkaldt kryoterapi-kammer, som nedkøler dele af kroppen, hvilket angiveligt skal være sundt for musklerne.

 • Ronaldo lod sig angiveligt inspirere af Franck Ribery, der selv havde haft succes med denne tilgang.
 • Ronaldo tager desuden både kolde og varme bade for at stimulere sine muskler efter træning.
 • Juventus-stjernen sørger desuden for altid at få otte timers søvn hver nat.
 • At få sovet ordentligt er virkelig vigtigt, når det kommer til at kunne træne ordentligt.

Jeg går tidligt i seng, og står tidligt op. Især før kampe. Søvn hjælper musklerne med at regenerere, hvilket er virkeligt virkeligt, lyder opfordringen fra Ronaldo. — Sørg for at få trænet så meget som du kan. Du kan træne dine mavemuskler i dit soveværelse, når du står op om morgenen eller før du går i seng.

Hvis du får skabt en god vane, så bliver det meget nemmere for dig. Foretrækker fisk Cristiano Ronaldo er ikke vegetar, men det bliver ikke til meget rødt kød. Portugiseren spiser i stedet i høj grad fisk, gerne sammen med kartofler og røræg. — Min diæt består af mange proteiner. Og mange kulhydrater med fuldkorn.

Mange frugter og grøntsager. Det er vigtigt at undgå mad med sukker i. Sørg for at spise jævnligt. Hvis du træner en del, så er det vigtigt at holde dit energiniveau højt. Jeg spiser som regel op til seks måltider om dagen, for at være sikker på at have nok energi til mine træningssessioner.

Hvor høj er den højeste fodboldspiller?

Ronaldo
Fulde navn Ronaldo Luis Nazário de Lima
Født 18. september 1976 (46 år) Rio de Janeiro, Brasilien
Højde 183 cm
Position Angriber

Hvor mange mål har Messi scoret i alt?

Mens han spillede for FC Barcelona, løb han i alt på banen til 520 kampe – og scorede 474 mål, inden han i 2021 skiftede til Paris Saint-Germain. I alt har han vundet 10 spanske mesterskaber. Han har haft en fod med i spillet de fire gange, han sammen med holdkammeraterne har kunnet løfte Champions League-trofæet.

Hvor mange trofæer har Ronaldo?

Biografi om Cristiano Ronaldo — Cristiano Ronaldo blev født på den portugisiske ø, Madeira. Han fik navnet Ronaldo efter Ronald Reagan, som hans forældre beundrede i stor grad. Hans første ungdomsklub var Andorinha, som han startede i, da han var otte år gammel.

I klubben arbejdede hans far, som bl.a. hjalp med udstyr til spillerne. Ronaldos seniorkarriere startede i 2002, da han skiftede til Sporting Lissabon. Manchester United fik interesse for den offensive kreatør, og hentede ham til klubben året efter. Den unge portugisers liv tog en markant drejning, da han gik fra en månedsløn på 1.500 euro til 150.000 euro.

Ronaldo spillede seks sæsoner i United, før Real Madrid i juni måned 2009 kunne offentliggøre, at de havde købt Ronaldo. Portugiseren blev solgt til kongeklubben for 93,9 millioner euro, omkring 700 millioner kroner. Den 10. juli 2018 blev det officielt, at Ronaldo forlod Real Madrid,

 1. Han ønskede nye udfordringer og derfor valgte han at skifte til den italienske storklub, Juventus.
 2. Dermed tog han afsked med Real Madrid efter ni år i klubben. Den 20.
 3. Januar 2021 skrev han på ny historie, da han med 760 scoringer blev noteret som verdens mest scorende, professionelle fodboldspiller.
 4. Målene har fordelt sig således anno 20.

januar 2021: Sporting Lissabon – 5 mål Manchester United – 118 mål Real Madrid – 450 mål Juventus – 85 mål Portugal – 102 mål Den 27. august 2021 blev det officielt, at Ronaldo vendte tilbage til sin tidligere klub, Manchester United. United købte Ronaldo fri af kontrakten med Juventus,

Den 9. oktober 2022 scorede Ronaldo sit klubmål nummer 700 i karrieren, da han scorede et mål i Manchester Uniteds 2-1-sejr over Everton FC. Den 22. november 2022 blev det officielt, at Ronaldo brød med Manchester United, efter at han i et interview med Piers Morgan havde kritiseret klubben, dens ejere og både nuværende og tidligere personer i trænerstaben.

I øjeblikket er han klubløs, mens han spiller VM for Portugal i Qatar. Ronaldo fik lov til at træne for sig selv på Real Madrids træningsanlæg, efter sit brud med Manchester United, for at vedligeholde en god form, før han fandt sin nye klub. Den 30. december 2022 blev det så officielt, at Ronaldo underskrev en gigantisk aftale med Al-Nassr FC fra Saudi-Arabien.

Aftalen betyder, at Ronaldo nu er verdens bedst lønnede fodboldspiller – med flere længder. Læs flere detaljer om skiftet her, Cristiano Ronaldo har modtaget mange forskellige awards – heriblandt: FIFA Ballon d’Or/Ballon d’Or: 2008, 2013, 2014, 2016, 2017. The Best FIFA Men’s Player: 2016, 2017. World Soccer Player of the Year: 2008, 2013, 2014, 2016, 2017.

See also:  Hvor Varmt Er Vandet?

FIFA FIFPro World XI: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. UEFA – årets hold: 2004, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. FIFA’s Den gyldne støvle: 2016, 2017. FIFA’s Den gyldne bold: 2016. UEFA Champions League – sæsonens hold: 2013–14, 2014–15, 2015–16, 2016–17, 2017–18.

Hvor mange mål har Messi score?

Messis klubkarriere — Hvor Mange ML Har Ronaldo Scoret Messi fejrer en scoring for Barcelona mod Granada den 19. januar 2020. Lionel Messi blev tidligt anerkendt som et meget stort talent, og i 2000 forlod han sin ungdomsklub Newell’s Old Boys i Rosario og drog til den spanske storklub FC Barcelona. Han fik sin debut i sæsonen 2004/2005, hvor han bl.a.

 1. Satte rekord i den spanske liga, La Liga, som den hidtil yngste spiller, der har spillet en hel kamp, og den på dette tidspunkt hidtil yngste målscorer nogensinde.
 2. Den meget hurtige og driblestærke Lionel Messi vandt i alt 10 spanske mesterskaber med FC Barcelona samt 7 spanske pokaltitler ( Copa del Rey ).

I 2012 blev Lionel Messi den mest scorende spiller for FC Barcelona nogensinde, da han rundede César Rodríguez’ (1920-1995) hidtidige rekord på 232 mål. Messi spillede i alt 520 kampe og scorede 474 mål for FC Barcelonas førstehold, inden han i august 2021 blev solgt til Paris Saint-Germain.

Hvad er Ronaldos yndlingsfarve?

11/08/2015 KL.13:57

Det familieejede undertøjsklenodie JBS har fået en hurtig vej ud i verden. Nu skrues der op for alliancen med Cristiano Ronaldo. Michael Alstrup, adm. direktør i JBS, mener, at Cristiano Ronaldo har løftet det danske undertøjsfirma til nye højder. toggle-overlay#showOverlay» src=»https://imgproxy.finans.dk/zIqkqX4GcS-UcG7PrL_-0hVTLyIv1COwBSfWuCvWsGQ/plain/https%3A%2F%2Fbilleder.jyllands-posten.dk%2Fpictures%2Fimage%2F11240971%2Fvj71zs%2FALTERNATES%2Fbyline%2Fpeter-simonsen-jpg»> Nyhedsredaktør Hvordan pokker kan en dansk undertøjsvirksomhed sikre sig et samarbejde med en af verdens bedste fodboldspillere, der er vant til trecifrede millionsponsorater med giganter som Nike, Tag Heuer og Samsung? Svaret er måske mere interessant end spørgsmålet, og det involverer en letpåklædt Caroline Wozniacki i et bruserum. Forklaring følger. I mellemtiden kan Michael Alstrup, adm. direktør i JBS, få lov til at reflektere over en tumultarisk periode i den familieejede undertøjsvirksomhed. Tumultarisk på den gode måde, at forstå. Siden JBS slog pjalterne sammen med Cristiano Ronaldo i januar 2013 og begyndte at fabrikere boxershorts og sidenhen strømper og skjorter i fodboldikonets navn, har det danske firma fået opmærksomhed verden over og fået 50 nye eksportlande som følge deraf. Det er gået grueligt stærkt. Og udsigterne er endnu vildere, lyder det nu fra topchef Michael Alstrup. »Til september udvider vi vores skjortekollektion med Cristiano Ronaldo, og vi udvider også samarbejdet generelt, så det måske vil omfatte homewear og pigetrusser. Cristiano Ronaldo er en international superstjerne med over 100 millioner følgere på Facebook, og da det ikke kun er drenge, som spiller fodbold, er vi blevet bedt om at producere undertøj til piger ligeså. Det er en satsning, vi har rigtig store forventninger til,« siger Michael Alstrup til Finans. Pigetrusser siger sig selv, men homewear kræver en kvik forklaring: Begrebet dækker over en ny, afslappende tøjstil, der især er blevet et kæmpehit i USA, og som mest af alt ligner fashionabelt træningstøj. Det handler om at være uformel, men stadig pænt påklædt. Ingen skal kunne se, om du kommer fra en yogatime eller et vigtigt forretningsmøde. Den trend forsøger JBS nu at tappe ind i. JBS er Danmarks største producent af undertøj og blev grundlagt af Jens Bjerg Sørensen for 75 år siden. Selskabet er drevet af Bjerg Sørensen-familien og beskæftiger over 300 medarbejdere, hvoraf størstedelen sidder på hovedkontoret i Herning. Succesen med Cristiano Ronaldos JBS-kollektion af underbukser, strømper og skjorter, der går under navnet «CR7», har imidlertid fået eksporten til en række lande til at bugne, og nye folk er hentet ind for at håndtere vokseværket. Særligt i Benelux-landene, Schweiz, Østrig og Sydkorea er der gang i salget, og snart rulles CR7-brandet også ud i Kina og Rusland. Det kan sende omsætningen i JBS mod rekordhøjder. I lang tid har JBS desuden forsøgt at få foden inden for på det amerikanske marked, men er blevet bremset af en varemærketvist. En amerikaner ved navn Christoffer Renzo ejer en kæde af fitnesscentre med navnet «CR7» og har registreret varemærket. Netop nu forhandler JBS’ advokater med ham om en aftale, der giver det danske undertøjsfirma lov til at sælge sine CR7-produkter i USA. »Det amerikanske marked er vildt lukrativt, og vi er i kontakt med store aktører, som gerne vil have mærket ind. Cristiano Ronaldo er kæmpestor i USA, og fodbold er den hurtigst voksende sport blandt kvinder derovre. Men vi skal have styr på registreringen af varemærket, før vi kan rykke,« siger Michael Alstrup. I det seneste regnskabsår fik JBS en bruttofortjeneste på 71,5 mio. kr. og et resultat efter skat på 6,7 mio. kr. At lege med de største stjerner, herunder Cristiano Ronaldo, er ikke billigt, men det skal alt sammen være med til at forvandle JBS fra en national spiller til en global spiller. Og rejsen er godt begyndt, mener topchefen. »Mange tror, at det koster minimum 100 mio. kr. at lave en aftale med Cristiano Ronaldo. Sådan er det slet ikke. Det er ikke billigt, men han har givet os en hurtig vej ud i verden. Effekterne af samarbejdet er vilde, både hvad angår salg og markedsføring. I dag kan jeg kontakte nærmest hvilken som helst verdensstjerne, og havde vi ressourcerne, kunne jeg vælge, hvem jeg ville have,« siger Michael Alstrup. Og så er vi tilbage ved, hvordan det lykkedes JBS at lande en aftale med Cristiano Ronaldo. Æren tilfalder særligt Caroline Wozniacki, der i 2012 lavede et lignende sponsorat med JBS, som lancerede en undertøjskollektion i den danske tennisdarlings navn. Nu sad Wozniacki letpåklædt i et bruserum i en JBS-reklamevideo, der var at finde i alverdens medier – blandt andet på amerikanske Yahoos hjemmeside. Faktisk blev der klikket så mange gange på videoen, at Yahoos server brød sammen. JBS’ kampagne med Caroline Wozniacki blev set af millioner verden over. Inden da nåede Cristiano Ronaldo imidlertid at se videoen, og han var så imponeret, at han bad sine agenter kontakte JBS for at lave et samarbejde. En måned senere, den 25. januar 2013, satte han sin signatur på aftalen.

 1. »Det drejer sig ikke kun om penge for ham.
 2. Han går op i mode, og han er altid pænt klædt.
 3. Nogle mener, at han er for slikket, men sådan er han jo bare.
 4. Han turde tage chancen med os.
 5. Og han er kritisk.
 6. Han ville have noget med lyserødt, fordi det er hans yndlingsfarve, så det lavede vi.
 7. Og alle produkter skal han godkende, inden vi sender dem på markedet,« siger Michael Alstrup.

Cristiano Ronaldo tjener angiveligt 27 mio. dollar (184 mio. kr.) årligt på sine sponsoraftaler med diverse firmaer. Dertil kommer hans løn i Real Madrid. Den beløber sig til 20 mio. dollar (136 mio. kr.) årligt inklusiv bonusser. JBS ønsker ikke at oplyse, hvad firmaets sponsorat med Cristiano Ronaldo koster i kroner og øre. Peter Simonsen Nyhedsredaktør Peter Simonsen, født 1991, er nyhedsredaktør på Finans. Han er uddannet ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og har været tilknyttet adskillige af Jyllands-Postens redaktioner, først som praktikant og senere som journalist på Finans, hvor han primært skrev om virksomheder og iværksætteri.