Hvor Ligger Maldiverne?

Hvor Ligger Maldiverne
Maldiverne er en eftertragtet rejsedestination, når man drømmer om bountystrande, lunt turkisblåt hav, svajende palmer, eksklusive luksusresorter, vandsport, sejlture i solnedgangen, dykkeroplevelser udover det sædvanlige og alt, hvad man ellers forbinder med luksusrejser til paradis.

 1. Maldiverne har det hele, men hvor ligger denne perle egentlig henne? Midt ude i Det Indiske Ocean ligger øgruppen Maldiverne, som en streng af små atoller omgivet af smukke koralrev.
 2. Der findes intet andet land i verden som Maldiverne,
 3. Med et indbyggertal på godt 500.000 og et areal på bare 300 km 2 er Maldiverne det mindste land i Asien.

Samtidig har landet en gennemsnitshøjde over havets overflade på sølle 1,5 meter, hvilket gør Maldiverne til det lavest beliggende land i verden. Lige ved ækvator — hvorfor temperaturen er varm året rundt. Maldiverne ligger sydvest for Sri Lanka og Indien – henholdsvis omkring 500 og 600 km.

I hvilket land ligger Maldiverne?

Faktaboks — Etymologi Øgruppen har angiveligt navn efter hovedøen (og hovedstaden) Malé, Navnet Maldiverne betyder muligvis Malés øer, En anden forklaring er, at navnet kommer fra sanskrit maladvipa ‘krans af øer’. Det lokale navn Dhivehi Raajje betyder ‘divehifolkets kongerige’ på divehi.

 1. Officielt navn Dhivehi Raajje, Dhivehi Raajjeyge Jumhooriyyaa Dansk navn Maldiverne Styreform præsidentiel republik Hovedstad Malé Indbyggertal 568.400 (nationalt estimat, 2021) Areal 300 km² Indbyggere pr.
 2. Km² 1770 (2019) Officielt/officielle sprog divehi (officielt, singalesisk dialekt), engelsk Religion sunniislam (officiel) Nationaldag uafhængighedsdagen den 26.

juli (1965) Statsoverhoved præsident Ibrahim Mohamed Solih (siden den 17. november 2018); præsidenten er både statsoverhoved og regeringschef. Møntfod rufiyaa Symbol kokospalmen, den gulfinnede tunfisk Valutakode MVR Nationalsang Guamee Salaam (‘national salut’) Engelsk navn Maldives, Republic of Maldives Uafhængighed den 26.

 1. Juli 1965 (fra Storbritannien) Befolkningssammensætning Befolkningen er en homogen blanding af singalesere, dravider, arabere, australasiater og afrikanere. BNP pr.
 2. Indb.73.544 kr.
 3. 2017) Middellevetid mænd 75,5, kvinder 78,5 år (2015) Indeks for levevilkår, HDI 0,719 (2018) Indeks for levevilkår, position 104 (2018) Gini-koefficient 31,3 (2016) CO₂-udledning pr.

indb.3,7 ton (2014) Internetdomænenavn,mv Hvor Ligger Maldiverne Flag Maldiverne er en øgruppe og selvstændig republik i Det Indiske Ocean sydvest for Indien og Sri Lanka. Øerne var et britisk protektorat 1887-1965. Øriget består af ca.1200 koraløer, hvoraf ca.200 er permanent beboede. Indbyggerne er muslimer, og landet administreres under islamisk lov, sharia, Landet modtager mange charterturister; langt de fleste samles på ferieøer uden lokal befolkning.

Hvor meget koster det at tage til Maldiverne?

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Maldiverne fra Danmark —

Hvad er hovedstaden i Maldiverne?

Malé (dhivehi: މާލެ) er hovedstad i republikken Maldiverne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne?

Den bedste årstid at rejse til Maldiverne er i perioden december til maj. Her er temperaturen behageligt varm, og det regner ikke så meget. Beliggenheden tæt ved ækvator giver Maldiverne et meget stabilt tropisk klima. Årstiden har så godt som ingen indflydelse på temperaturen, der ligger på 28 til 30 °C året rundt.

Er det ulovligt at drikke alkohol på Maldiverne?

Praktisk info om Maldiverne — Klima og bedste rejsetidspunkt Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden. Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år.

 1. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.
 2. Se klimatabel over vejret i Maldiverne her,
 3. Penge Prisniveauet er relativt højt, bl.a.
 4. Fordi de fleste varer skal importeres.
 5. Til gengæld får du en sublim, eksotisk oplevelse.

Du kan betale med amerikanske dollars næsten alle steder, men vil du spise på lokale caféer eller handle i små butikker, kan det være en god idé at medbringe lidt Rufiyaa, som den lokale møntfod hedder. Du kan veksle dine dollars til Rufiyaa i lufthavnen.

 1. Mad og drikke Maldiverne er et muslimsk land, hvor de hverken drikker, sælger eller serverer alkohol på de lokale øer.
 2. Alle turistbåde og privatøer har dog et lager af alkoholiske drikkevarer som sælges til gæsterne.
 3. Medbring ikke alkohol ind i landet, da det vil blive konfiskeret.
 4. Påklædning På de lokale øer er der dresscode, som indbefatter at mænd kan gå med shorts og t-shirt og kvinder kan gå med t-shirt, nederdel som går ned til knæene, sarong eller løse shorts.

Der er en bikinistrand på alle øerne, hvor man må gå letpåklædt og med bikini. På privatøerne er der ikke regler for påklædning. Visumforhold og indrejsekrav OBS! Visumregler og indrejsekrav kan ændre sig med kort varsel, så Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade.

Nedenstående informationer er med forbehold for ændringer. Visum på 30 dage udstedes ved ankomsten til Maldiverne. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside, Der kan forekomme indrejsekrav til Maldiverne såsom specifikke krav til vaccinationer, forsikringsdækninger, helbredsattest og lignende. Henvend dig til din rejsekonsulent omkring nuværende indrejsekrav til Maldiverne.

Drikkepenge I de fleste lande er drikkepenge en del af lønningerne for de ansatte i servicebranchen. Derfor er det god kutyme (og nogle gange direkte nødvendigt) at give drikkepenge til fx rengøringspersonale, tjenere, guider, chauffører mv. afhængigt af det land du skal besøge.

Hvor langt tid tager det at flyve til Maldiverne?

Det tager Ca.9 timer og 25 minutter at flyve de 7572 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Hanimaadhoo Internationale Lufthavn i Maldiverne.

Hvor lang tid tager rejsen til Maldiverne?

4. Hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne? — De korteste flyruter fra Danmark til Maldiverne tager 12-13 timer med en mellemlanding hver vej. Der findes ingen direkte ruteflyvninger mellem Danmark og Maldiverne. Mellemlandingen vil typisk være i Qatar/Doha, UAE/Dubai eller Tyrkiet/Istanbul.

See also:  Hvor Mange Glas Er Der I En Flaske Vin?

Er der dyrt på Maldiverne?

Prisniveauet på Maldiverne — Det er ikke et billigt at holde ferie på Maldiverne. Priserne er høje, og især alkohol er dyrt i det muslimske land. Hvis du bor i et guest house på en af de lokale øer, kan du dog købe mad til priser under det danske niveau. Hvor Ligger Maldiverne Hvis du til gengæld bor på et resort på en atol, skal du forvente, at priserne er høje. Ofte koster et måltid mad f.eks. fra 200 kr. og opefter. De fleste resorter tilbyder dog ofte en eller anden form for All Inclusive-pakke, som indeholder mad og drikke, hvilket ofte godt kan betale sig.

Hvad spiser man på Maldiverne?

Maldiverne: Det Maldiviske Køkken På Maldiverne vil I opleve, at det maldiviske køkken er en smagsoplevelse ud over det sædvandlige. De gør meget ud af deres mad, og det er ofte inspireret fra de omkringliggende lande. Det kan være retter fra Sri Lanka, Afrika, Kina og særligt Indien har en helt speciel rolle på det maldiviske menukort.

Den maldiviske favoritspise til morgenmad er Mas huni som er koldt tun, løg, kokosnød og chili blandet sammen og med brød til, det smager fantastisk og er ofte til morgenmadsbuffetten.Til snacks, mellemmåltider eller forret spises ofte en blandet tallerken af forskelligt tilberedt fisk, lækre salater eller frugt.Som hovedmenu serveres typisk suppe, karry-retter, vegetarretter, grillet fisk og dertil både ris, kartofler, salater og med diverse saucer og dressinger.

De eneste madvarer som Maldiverne før i tiden var selvforsynende med var kokosnødder, mango, papaja, ananas, fisk og andre af havets delikatesser. Derfor består en stor del af deres retter af fisk og skaldyr fra havet, samt frisk frugt. I dag er de fleste øer næsten selvforsynende, hvad der angår køkkenets ingredienser.

Det er blevet muligt at dyrke køkkenhaver, grundet kompostering af alt madaffald, således de nu er ca.80% selvforsynende. Midt på øerne er køkkenhaverne placeret, og her dyrkes alt hvad hjertet kan begære — alverdens salater, mandshøje basilikumbuske, spinat i mange farver, kæmpe bede med estragon, fennikel og citrongræs.

Maldivernes klima og konstante (og høje) temperatur gør det muligt at høste mange gange om året. Du kan se frem til at smage friske, lækre råvarer og retter inspireret af de mange lande omkring Maldiverne. Ofte er det så nydeligt præsenteret at man får lyst til at smage lidt af det hele.

Er der myg på Maldiverne?

Gode råd — Myggespray Myggespray er nødvendigt på Maldiverne, især i regnfulde perioder, hvor myggene formerer sig. Medbring derfor masser af myggespray eller køb det når I ankommer. Solcreme Solcreme er relativt dyrt på Maldiverne, og de har som oftest ikke særlig strenge regler omkring indholdet af parfume og andet, så det kan derfor være en fordel at medbringe hjemmefra.

Hvilke vaccinationer skal man have for at komme til Maldiverne?

Er dit rejsemål Maldiverne, sydvest for Indien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen. Maldiverne består af en kæde af omkring 1200 koraløer, som ligger i det Indiske Ocean. Mange af øerne er ikke mere end et par km lange.

Maldiverne byder bl.a. på farvestrålende koralrev, som er hjemsted for eksotiske havdyr som skildpadder, hammerhajer og rokker. Inden afrejse til Maldiverne anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination. De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation.

Hvorfor er Maldiverne så dyrt?

All inclusive på Maldiverne — Er det dyrt på Maldiverne? Det korte svar er ja, – af et land i Asien, der er Maldiverne altså ret dyrt.Mad, drikke, solcreme!!! – alt. Så en varm anbefaling herfra er at bestille all inclusive, – eller i hvert fald undersøge hotellets priser inden.

 1. Et godt eksempel der er til at mærke og føle på var f.eks.
 2. Deres solcreme.
 3. En solcreme der herhjemme koster i omegn af 50-60kr kostede 200kr på øen.
 4. En Redbull kostede 100kr i minibaren, en almindelig lille sodavand på 25 cl kostede 50kr – nogle priser der ligger langt fra dem vi var vant til fra vores ture til Thailand.

Vi måtte også investere i UV-trøjer (solbeskyttende trøjer) til alle mand, – de kostede ca.700kr stykket.

Jeg havde læst om det hjemmefra, at Maldiverne er dyrere end andre steder i Asien, – men jeg blev alligevel lidt chokeret Og når du er på øen, så er der jo ikke andre muligheder end at købe derfra, så priserne er muligvis også skruet lidt i vejret i forhold til hvis du er i hovedstanden, Malé – hvor du har adgang til butikker osv. Derudover hæves priserne formegentlig også grundet transporten til øerne, samt det at de ikke har mulighed for at være selvforsynende grundet de relativt små arealer. Så det er en ting man skal have med i sine overvejelser, når man skal til Maldiverne.

: All inclusive på Maldiverne — Er det dyrt på Maldiverne?

Hvad er Maldiverne kendt for?

Maldiverne er for dig, der elsker sol og strand. Det er for dig, der gerne vil opleve det lokale ø-liv og bare slappe af. Har du endnu ikke besøgt Maldiverne? Så kan du her finde en guide til, hvad du skal opleve på dit besøg – og hvad du kan forvente af det fantastiske område.

See also:  Hvor Meget Vand Bruger En Vaskemaskine?

Hvilken religion har man på Maldiverne?

At rejse til Maldiverne — Maldiverne er indehaver af flere geografiske rekorder. Det er Asiens mindste land, verdens fladeste land med det højeste punkt kun 2½ meter over havoverfladen. Og så er det verdens mindste land med islam som hovedreligion. Faktisk er Maldiverne så muslimske, at det er forbudt at ankomme til landet med symboler på andre religioner, og alle tv-programmer afbrydes fem gange om dagen, når det er tid til at finde bedetæppet frem og vende sig mod Mekka.

Man behøver dog ikke frygte for strikse muslimske regler, når man er på ferie på Maldiverne. De overdådige turisthoteller ligger på sine egne øer uden lokale beboere, og her flyder drinksene uden stop, og bikinier og hawaiishorts vises frem på strande og i barer. Maldiverne har i sin tid været buddhistisk, men islam blev indført som statsreligion i det 12.

århundrede. De smukke paradisøer har været koloniserede af portugiserne, hollænderne og briterne, og opnåede uafhængighed i 1965. Dyk ned under overfladen og oplev Maldivernes koralrev

Kan man flyve direkte til Maldiverne?

For godt 6 måneder siden annoncerede Blixen Tours det første direkte fly nogensinde fra Danmark til Maldiverne. Nu er de 327 pladser udsolgt. Denne efterårsferie kan danskere, der længes efter sol, strand og luksus, sætte sig til rette i København og vågne i ferieparadiset i Det Indiske Ocean.

Vi ville gerne give vores kunder mulighed for at komme afsted denne efterårsferie, men vi turde simpelthen ikke løbe an på, at rutefly-trafikken bliver regelmæssig lige foreløbig. Derfor valgte vi løsningen med at leje et særfly og selv stå for at sælge pladserne. Sidegevinsten er så, at vi i samarbejde med Qatar Airways vælger at flyve direkte uden mellemlandinger, og at vi med selskabets Qsuites har mulighed for også at tilbyde vores gæster den ultimative luksus på selve rejsen,» siger Heine Sørensen.

Blixen Tours i Hedensted har som alle andre rejsearrangører været hårdt ramt af coronakrisen. Men selskabet, der arrangerer eksklusive rejser til nogle af verdens mest eksotiske destinationer i Afrika og Det Indiske Ocean, øjner lys for enden af pandemien og har selv lejet to Qatar Airways fly i efterårsferien.

 1. Aldrig før har det været så nemt og hurtigt at komme til «det ultimative paradis».
 2. Un ni en halv time tager den direkte flyvning til Maldiverne, og så foregår det endda med et af verdens mest eksklusive flyselskaber.
 3. Danskerne er klar til at rejse igen Det seneste halvandet år med lukkede grænser, rejserestriktioner og groundede fly har i sagens natur været hård kost for en virksomhed, der lever af at sende folk ud i verden.

De to søskende bag Blixen Tours har dog aldrig overvejet at give op. I stedet har de brugt tiden til at udvikle selskabet. Det har blandt andet resulteret i de første direkte flyrejser nogensinde fra Danmark til Maldiverne, som får premiere denne efterårsferie – samme dag som de nye rejsevejledninger træder i kraft.

 • Det har selvfølgelig været en frustrerende tid at drive et rejseselskab i, for der har absolut ikke været ret meget at drive.
 • Men så må man jo udvikle i stedet for,» siger Heine Sørensen, der sammen med sin søster Henriette Sørensen driver Blixen Tours.
 • Hos Blixen Tours er alle medarbejdere tilbage på kontoret, og de mærker tydeligt, at der er et stort, opsparet behov for igen at kunne rejse ud i verden.

Private villaer, ingen krav om mundbind og masser af plads Blixen Tours sender normalt massevis af gæster til Maldiverne hvert år og har et stort udvalg af femstjernede resorts og hoteller, der står klar med åbne arme. Faktisk har Maldiverne navigeret godt igennem coronakrisen, og mange resorts har været åbne for gæster siden sommeren 2020.

 1. Landet består af næsten 1200 små øer, og på mange af dem er der kun ét resort og dermed meget få mennesker.
 2. Man er omgivet af vand, bor i sin egen private villa og har masser af plads, også på strandene.
 3. Det gør det ikke alene til et meget eksklusiv, men også et meget trygt rejsemål,» forklarer Heine Sørensen.

Direkte fly med mulighed for ekstra luksus – Fald i søvn i København, vågn op på Maldiverne. Men ét er selve opholdet på Maldiverne, noget andet at komme derud. Den internationale flytrafik vil være særdeles ustabil i en rum tid fremover, forudser man hos Blixen Tours.

 1. Derfor har selskabet taget sagen i egen hånd og lejet en Airbus 350 hos Qatar Airways, der er kendt som et af verdens mest eksklusive flyselskaber, især på længere rejser.
 2. Det gælder ikke mindst selskabets business class, Qsuites, hvor man har sin egen private suite ombord med mulighed for at lukke døren og omdanne sit sæde til en seng.

Bestilling uden risiko var en vigtig faktor Han understreger, at man trygt kan bestille rejser, selvom Udenrigsministeriets rejsevejledninger på daværende tidspunkt stadig var orange for hele verden: «Hvis alle rejser til Maldiverne mod forventning, skulle frarådes i efterårsferien, grundet rød rejsevejledning, ville flyet blive aflyst, og alle ville få det fulde beløb for både rejse og ophold refunderet.» Blixen Tours med kontor i Hedensted har også en afdeling i Norge, og de norske kunder skulle selvfølgelig have samme mulighed som danskerne, fortæller Heine Sørensen: «Derfor har vi, udover afgangen fra København, også sørget for en direkte afgang fra Oslo til Maldiverne.» Der er 327 pladser ombord på Blixen Tours’ fly fra København, og der er helt udsolgt.

Hvor varmt er der på Maldiverne om sommeren?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
juni Dagstemperatur 29°c Nattemperatur 26°c
juli Dagstemperatur 28°c Nattemperatur 25°c
august Dagstemperatur 28°c Nattemperatur 25°c
september Dagstemperatur 29°c Nattemperatur 25°c

Hvilken ø skal man bo på på Maldiverne?

Maafushi er en af ​​Maldivernes større øer og den mest populære af de beboede øer blandt turister. Øen ligger inden for tilpas afstand fra den hektiske hovedstad Male og lufthavnen. Her er et stort udvalg af budgetophold til dem, der ønsker at rejse billigt til Maldiverne.

See also:  Hvor Mange G Protein Om Dagen?

Er der farlige hajer på Maldiverne?

De venlige hajer i strandkanten — Hvis en lille revhaj pludselig svømmer lige under maven på dig, på din svømmetur, så skal du ikke blive bange. Selvom man godt kan blive lidt forskrækket første gang man ser en tæt på, så er der intet farligt ved de små baby revhajer. Hvor Ligger Maldiverne

Kan der komme tsunami på Maldiverne?

Maldiverne hårdt ramt af tsunami Den lille østat Maldiverne rapporterer om omfattende skader, efter den blev ramt af en voldsom flodbølge — en såkaldt tsunami. «Det er en meget alvorlig situation. Det er forfærdeligt,» siger regerin-gens talsmand Ahmed Shaheed.

«Som De ved, er det toppen af turist-sæsonen. Vi prøver at få rapporter fra disse områder. Hele Maldiverne er et turistområde, så vi bare håber og be-der,» fortsætter han. Tsunamien — ud-løst af et kraftigt jordskælv i Indo-nesien — skyllede hen over øgruppen, og hovedstaden Male er under vand. Lufthavnen Hululle ved Male er lukket på ubestemt tid af vandmasserne.

Ved præsidentpaladset kollapsede digerne, vandet væltede ind over området og efterlod et at kystvagtens fartøjer på plænen foran paladset. En mand fortæller, at han så havet pludseligt stige. Før han kunne løbe til et at de højere punkter på øen skylledes både og skibe imod ham.

Hvilke farlige dyr er der på Maldiverne?

10 facts om, hvorfor Maldiverne er god til børn — Hvorvidt Maldiverne egner sig til børn, er et spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Til stor overraskelse for mange er børnefamilier et stort marked på Maldiverne, men hvis du stadig ikke er helt overbevist, så lad os give 10 (gode) grunde til, hvorfor vi mener, at Maldiverne er et oplagt rejsemål for familier med børn — og som er årsag til, at mange børnefamilier vender tilbage år efter år:

 1. Tidsforskellen er kun 4 timer om sommeren og 3 timer om vinteren.
 2. Vandet er roligt, badevenligt og 27 grader varmt året rundt
 3. Hotellerne er gode og dygtige til at tage højde for børn
 4. De bedste/hurtigste rejsetider er 12-13 timer inklusiv et stop hver vej
 5. Ubegrænset leg, sjov og læring — både på land og under vand
 6. Adgang til snorkling fra stranden på visse øer
 7. Der findes ingen farlige dyr på Maldiverne
 8. Lav kriminalitetsrate — høj sikkerhed
 9. Kids Clubs med leg, læring og aktivitetsmuligheder
 10. Ingen biltrafik — cykler eller gåben er det primære transportmiddel

Hvorfor er Maldiverne så dyrt?

All inclusive på Maldiverne — Er det dyrt på Maldiverne? Det korte svar er ja, – af et land i Asien, der er Maldiverne altså ret dyrt.Mad, drikke, solcreme!!! – alt. Så en varm anbefaling herfra er at bestille all inclusive, – eller i hvert fald undersøge hotellets priser inden.

Et godt eksempel der er til at mærke og føle på var f.eks. deres solcreme. En solcreme der herhjemme koster i omegn af 50-60kr kostede 200kr på øen. En Redbull kostede 100kr i minibaren, en almindelig lille sodavand på 25 cl kostede 50kr – nogle priser der ligger langt fra dem vi var vant til fra vores ture til Thailand.

Vi måtte også investere i UV-trøjer (solbeskyttende trøjer) til alle mand, – de kostede ca.700kr stykket.

Jeg havde læst om det hjemmefra, at Maldiverne er dyrere end andre steder i Asien, – men jeg blev alligevel lidt chokeret Og når du er på øen, så er der jo ikke andre muligheder end at købe derfra, så priserne er muligvis også skruet lidt i vejret i forhold til hvis du er i hovedstanden, Malé – hvor du har adgang til butikker osv. Derudover hæves priserne formegentlig også grundet transporten til øerne, samt det at de ikke har mulighed for at være selvforsynende grundet de relativt små arealer. Så det er en ting man skal have med i sine overvejelser, når man skal til Maldiverne.

: All inclusive på Maldiverne — Er det dyrt på Maldiverne?

Hvilken religion er der på Maldiverne?

At rejse til Maldiverne — Maldiverne er indehaver af flere geografiske rekorder. Det er Asiens mindste land, verdens fladeste land med det højeste punkt kun 2½ meter over havoverfladen. Og så er det verdens mindste land med islam som hovedreligion. Faktisk er Maldiverne så muslimske, at det er forbudt at ankomme til landet med symboler på andre religioner, og alle tv-programmer afbrydes fem gange om dagen, når det er tid til at finde bedetæppet frem og vende sig mod Mekka.

Man behøver dog ikke frygte for strikse muslimske regler, når man er på ferie på Maldiverne. De overdådige turisthoteller ligger på sine egne øer uden lokale beboere, og her flyder drinksene uden stop, og bikinier og hawaiishorts vises frem på strande og i barer. Maldiverne har i sin tid været buddhistisk, men islam blev indført som statsreligion i det 12.

århundrede. De smukke paradisøer har været koloniserede af portugiserne, hollænderne og briterne, og opnåede uafhængighed i 1965. Dyk ned under overfladen og oplev Maldivernes koralrev

Er Maldiverne i Europa?

Maldiverne (dhivehi: ދިވެހިރާއްޖެ (tr. Dhivehi Raajje)), officielt Republikken Maldiverne (dhivehi: ދިވެހިރާއްޖޭގެ ޖުމްހޫރިއްޔާ (tr. Divehi Rājje ge Jumhuriyyā)) er en suveræn stat i Sydasien.

Er der myg på Maldiverne?

16. Er der myg på Maldiverne? — Ja, der er myg på Maldiverne. Hvor mange afhænger af, hvilken ø, I bor på, og kan også afhænge af, hvornår på året I rejser dertil. De fleste resorts holder myggebestanden nede, og I kan derfor også opleve, at der ingen myg er på nogle resorts.