Hvor Kan Man Se Tour De France?

Hvor Kan Man Se Tour De France
Hvem sender Tour de France 2023? — Som det ses i Tour de France 202 TV-guiden foroven, er det TV2 og Eurosport, der har de danske rettigheder til at vise Touren 2023 i TV. Begge kanaler dækker løbet tæt fra start til slut, og de behandler både Tour de France professionelt og dybdegående.

 • Uanset om det er store bjergetaper eller sprinteretaper kan man følge med helt fra etapens start og til den sidste mand er kommet over målstregen.
 • Det er altså begge glimrende steder at se Tour de France 2023 i TV.
 • Det er værd at bemærke, at TV2 afbryder transmissionen klokken 16, når der skal sendes nyheder.

Her er det oplagt at skifte over til Eurosport 1, så man ikke går glip af vigtige momenter i løbet. TV2 sender derudover fyldestgørende optakter til alle Tour de France etaper i TV. Deres længde varierer fra etape til etape, men de varer som regel mellem en halv og en hel time.

Jo vigtigere en etape, jo grundigere dækning af Touren i fjernsynet. Her får studiet besøg af eksperter og gæster, der hjælper med at analysere løbet og give seerne nye perspektiver. Derudover bliver de største nyheder diskuteret, imens de mere oversete bliver bragt på banen. Hver eneste sten bliver simpelthen vendt og drejet.

Det samme sker efter etapen, hvor der bliver vendt tilbage til studiet for en kort stund. Her bliver dagens etape endnu engang diskuteret indtil 18-nyhederne. Så snart nyhederne er forbi, bliver der igen stillet om til studiet, hvor diskussionerne fortsætter.

Hvor kan man se Tour the France?

Du kan se Tour de France 2023 live på TV 2. Nedenfor kan du få overblik over, hvornår TV 2 sender fra årets Tour de France, hvor de bedste cykelryttere dyster om podiepladserne i verdens største cykelløb. Se alle Tour de France-etaper og studieudsendelser på TV 2 Play.

Kan man se Tour de France på DR?

P4 er lyden af Tour de France, når den ikoniske cykelklassiker fra på fredag den 1. juli og de følgende dage sætter en stor del af Danmark på den anden ende. For verdens største cykelløb er meget mere end gule førertrøjer, prikkede og grønne trikoter. Det er også en gigantisk folkefest, som starter i København og efter tre dage slutter i Sønderborg med besøg i snesevis af sommerklædte danske byer undervejs.

Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder, siger: — Der er lagt op til en kæmpe folkefest, hvor DR samler danskerne om P4 med masser af radio fra tidlig morgen til ud på aftenen i tæt samarbejde mellem vores distrikter og DR Sporten. Vi kommer til at fortælle historier om alle dem, der er med til forberedelserne og de mange events langs ruten, men rapporterer naturligvis også fra løbene og de sportslige resultater.

Som altid giver P4 løbende overblik over de store trafikale udfordringer, som Touren medfører. Gennem mange år har Tour de France været en fast del af sommeren på P3, men er fra i år ligesom ‘Liga’ flyttet til P4 og hedder nu ‘Touren på P4’. Dr.dk/tourdefrance er også dedikeret til dækningen af Tour de France med seneste nyt, resultater og overblik over det samlede klassement.

Hvordan kan jeg se Tour de France i udlandet?

Sådan ser du Tour de France 2022, hvis du befinder dig i udlandet — Hvis du er i udlandet og desperat efter at se Tour de France, men ikke kan finde nogen lokale tilbud eller online streamingtjenester, der er noget værd, kan du altid prøve en VPN-tjeneste for at omgå geoblokeringer af adgang til indhold.

De bedste VPN-tjenester De bedste gratis VPN-tjenester

Hvor Kan Man Se Tour De France (Image credit: Justin Setterfield/Getty Images)

Hvem viser Tour de France på TV?

Annonce — Denne side indeholder reklamelinks*, Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ TV2 viser som sædvanligt Tour de France 2023 i tv. TV2’s Tour-hold i år består af folk som Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Lars Bak, Emil Vinjebo-Mielke, Christian Moberg, Rasmus Staghøj og Michael Stærke.

29/06, 18:30 Tour de France — Holdpræsentation
01/07, 12:18 Tour de France — Dag 1
02/07, 12:00 World Tour — Tour de France
03/07, 12:45 World Tour — Tour de France
04/07, 13:00 World Tour — Tour de France
05/07, 13:00 Cykel: World Tour — Tour de France
06/07, 13:00 Cykel: World Tour — Tour de France
07/07, 13:00 Cykel: World Tour — Tour de France

Kan man kun se Tour de France på TV2?

Tag på ‘Tour’ med TV 2 Play Se verdens største cykelløb live på TV 2 Play. Med pakken Favorit+ Sport kan du se samtlige etaper — helt uden afbrydelser. Se desuden de største højdepunkter, Tour-studiet, ‘Rolf & Ritter — på nye veje’, AftenTour og meget mere.

Hvor mange ser Tour de France på TV?

3,5 milliarder tv-seere følger med, når

Hvor og hvornår starter Tour de France 2023?

Tour de France 2023 bliver den 110. udgave af cykelløbet Tour de France. Løbet begynder 1. juli 2023 i Bilbao i den spanske del af Baskerlandet.

Hvad får man hvis man vinder Tour de France?

Vingegaards Tour-triumf belønnes med flere millioner i præmiepenge Tour de France uddeler i år 17 millioner kroner i pengepræmier. Lige under en fjerdedel går til vinderen. Jonas Vingegaard kører søndag mod Paris iført den gule førertrøje. Foto: Tim De Waele/AFP Når Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) senere på søndagen formentlig kan lade sig hylde som vinder af Tour de France i Paris, så udløser den store bedrift en pæn økonomisk bonus.

 • Vinderen af Touren får nemlig 500.000 euro svarende til 3,7 millioner kroner.
 • Der er tradition for, at pengepræmien bliver delt mellem holdkammeraterne og den øvrige stab.
 • For hver dag Vingegaard har båret den gule førertrøje, har det også givet 500 euro (3700 kroner) i bonus, viser en opgørelse fra cyclingnews.com.
See also:  Hvor Mange Su Klip Har Man?

Den danske Tour-vinder er samtidig sikker på at vinde bjergkonkurrencen, hvilket sender yderligere 25.000 euro (186.000 kroner) danskerens vej. For hver dag Vingegaard har ført bjergkonkurrencen, har det samtidig udløst 300 euro (2200 kroner). Etapesejrene, som danskeren har hentet to af på vej mod podiet i Paris, udløser hver 11.000 euro (82.000 kroner).

 1. For løbets samlede nummer to, Tadej Pogacar (UAE), er der også lidt penge.
 2. Andenpladsen giver 200.000 euro (1,5 million kroner) til Pogacar og hans hold, mens nummer tre, Geraint Thomas (Ineos), får 100.000 euro (745.000 kroner).
 3. Sammenlagt uddeler Touren pengepræmier for 2.282.000 euro (17 millioner kroner) ifølge denne opgørelse fra cyclingnews.com: * Vinder af den gule trøje: 500.000 euro (3,7 millioner kroner).

* Vinder af den grønne pointtrøje: 25.000 euro (186.000 kroner) * Vinder af den prikkede bjergtrøje: 25.000 euro (186.000 kroner). * Vinder af den hvide ungdomstrøje: 20.000 euro (149.000 kroner). * Vinder af holdkonkurrencen: 50.000 euro (372.000 kroner).

 • Den meste angrebsivrige rytter: 20.000 euro (149.000 kroner).
 • Etapesejre: 11.000 euro (82.000 kroner).
 • Mest angrebsivrige rytter på etapen: 2000 euro (15.000 kroner).
 • Alle ryttere, der gennemfører Touren: 1000 euro (7450 kroner).
 • Der udbetales også pengepræmier for sekundære placeringer på de enkelte etaper og i de enkelte konkurrencer.

Indlagte spurtkonkurrencer samt stigninger udløser også pengebonusser. Relevant for andre? Del nu : Vingegaards Tour-triumf belønnes med flere millioner i præmiepenge

Hvor kan man se Tour de France i Jylland?

Tour de France i Sønderjylland 2022 | oplev det verdenkendte løb tæt på! Hvor Kan Man Se Tour De France Der er lagt op til en folkefest af de helt store, når Tour de France 2022 løber af stablen, for de tre indledende etaper bliver nemlig afholdt på dansk jord. Der er således tale om en historisk begivenhed, når verdens største og mest prestigefyldte cykelløb søndag d.3.

Juli suser ned gennem Sønderjylland og passerer målstregen i Sønderborg, hvor byens smukke omgivelser danner ramme om en festlig afslutning på et dansk cykeleventyr uden sidestykke. Efter åbningsetapen, den såkaldte Grand Départ Copenhague, som er en enkeltstart gennem det centrale København, køres anden etape fra Roskilde over Storebæltsbroen til Nyborg, inden Tour-feltet på tredjedagen rammer Sønderjylland.

Tredje og sidste danske etape starter i Vejle-områdets kuperede terræn, slår vejen forbi Kolding og går derefter over stok og sten ned igennem det sønderjyske landskab. Der køres via Haderslev, Genner Strand, hvor der er bjergpoint at hente, Løjt Land, Aabenraa, Felsted, Gråsten og Nybøl, inden Tour de France-feltet kommer forbi Dybbøl Banke og Sønderborg midtby til opløbsstrækningen på Augustenborg Landevej, hvor vinderen af den sidste danske Tour de France-etape, måske nogensinde, vil blive hædret. Hvor Kan Man Se Tour De France Den 182 kilometer lange rute fra Vejle til Sønderborg udgør en klassisk sprinteretape, og en smuk en af slagsen, for Tourens 22 cykelhold, bestående af i alt 176 ryttere, lægger nemlig vejen forbi UNESCO verdenskulturarv i form af Jelling og Christiansfeld, inden de kommer forbi Dybbøl Banke med den ikoniske Dybbøl Mølle.

Her vil givetvis blive perspektiveret til de kampe, som fandt sted under de Slesvigske Krige i 1848-49 og 1864, inden Tour de France-spektaklet vælter ind i målområdet og forvandler Sønderborg til et festligt virvar af publikum og medier. Et par danske ryttere vil uden tvivl se deres snit til at komme med i et udbrud og yde deres ypperste for at gøre det lokale publikum stolte, men uanset om det ender med en dansk etapesejr eller ej, så er begivenheden i sig selv en kæmpe sejr for dansk cykelsport, for Danmark og i særdeleshed for Sønderjylland, som altså stjæler rampelyset i kulminationen på tre dages Tour de Danmark.

Sæt kryds i kalenderen nu, så du ikke går glip af Tour de France på sønderjysk jord søndag d.3. juli 2022. Der vil være mulighed for at stå hvor som helst langs ruten og i målområdet, og der vil tilmed opstilles hotspots med storskærme, madboder, aktiviteter og masser af feststemning. : Tour de France i Sønderjylland 2022 | oplev det verdenkendte løb tæt på!

Kan man krydse Tour de France?

Man kan godt krydse ruten med cykel mange steder langs ruten. De steder, hvor der er hegn eller barrierer, vil der flere steder være gang- og cykelpassager, hvor man kan trække sin cykel over. De steder, hvor der ikke er barrierer, kan man krydse. Vær dog opmærksom på, at der kan komme biler, selv om ruten er lukket for almindelig trafik.

Øbenhavn I København kan du fra mandag d.27. juni til torsdag d.30. juni sagtens cykle rundt, også langs med de afspærrede områder på og omkring H.C. Andersens Boulevard. Du kan dog ikke krydse de afspærrede vejbaner. Fredag d.1. juli bliver det dog vanskeligt at færdes på cykel i det centrale København.

Man vil slet ikke kunne køre langs med ruten eller tæt på ruten pga. de mange tilskuere. Skal du igennem byen den 1. juli, kan du kun krydse ruten via Knippelsbro eller via Kastellet eller via trafiksluserne ved bl.a. Kristianiagade, som dog er lukket fredag fra kl.12.00 — 20.00.

Det bedste er at vælge en rute uden om enkeltstartsruten, fx over cykelbroen ved Fisketorvet, selvom det vil være en omvej. Skal du krydse ruten, er det en god ide at vælge offentlig transport. Du kan dog ikke tage cyklen med i offentlig transport. Lørdag den 2. juli er hele ruten fortsat spærret til cykelløbet Tour de København, hvor alle – store som små – gratis kan opleve hele enkeltstartsruten på to hjul.

Der vil være en række hop on/hop off-punkter på hele ruten, hvor man kan cykle ind og være med i cykelløbet, men man kan ikke krydse ruten på cykel. Du kan dog lørdag benytte cykelstierne langs med Tour de København-ruten. Se dine muligheder som cyklist på trafikkortet

See also:  Hvor Meget VSke Skal Man Drikke?

Er hele Tour de France i Danmark?

Når Tour de France starter i Danmark i sommeren 2022, bliver det med hele tre etaper på dansk jord. Åbningsetapen, Grand Départ, bliver en ca.13 km lang enkeltstart rundt i det centrale København. De to efterfølgende dage afholdes yderligere to etaper i Danmark.2.

Juli går ruten fra Roskilde til Nyborg via Storebæltsbroen, som kommer til at byde på sidevind og masser af spænding i feltet.3. juli skal rytterne køre fra Vejle til Sønderborg, hvorefter Touren fortsætter i Frankrig. Det er et partnerskab bestående af Erhvervsministeriet, Københavns Kommune, Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg kommune, som har skrevet kontrakt med selskabet bag Tour de France om en dansk Tour-start.

Både på statsligt, regionalt og kommunalt niveau har man arbejdet hårdt på at få Touren til Danmark, lige siden Danmark, tilbage i juni 2016, afleverede et officielt bud på en dansk Tour-start til organisationen bag Tour de France; ASO, under sloganet «The greatest cycling race in the world meets the best cycling city in the world».

Hvor mange er tilmeldt Tour de France?

176 ryttere deltager i Tour de France 2022. De er fordelt på 22 hold, der hver især har otte ryttere med. Det er et felt som for femte Tour de France i træk, kører med en rytter mindre per hold end hvad de gjorde i 2017. Målet med reduceringen var, at det lavere antal ryttere skulle skabe et mere livligt cykelløb.

Hvem sender Baskerlandet Rundt?

Planen inden Touren kører som smurt: ‘Vingegaard er med afstand den bedste’ Jonas Vingegaard viser storform i Baskerlandet Rundt, og det lover godt for sommerens Tour de France, mener DR Sportens cykelkommentator Tobias Hansen. Hvor Kan Man Se Tour De France Jonas Vingegaard er med afstand den bedste rytter i Baskerlandet Rundt, og det lover godt for Tour-formen, mener DR Sportens cykelkommentator Tobias Hansen. (Foto: © Miguel Tona, Ritzau Scanpix) Meget skal gå galt, hvis ikke Jonas Vingegaard snart kan lade sig hylde som vinder af Baskerlandet Rundt.

Jovist, der mangler både en etape fredag og lørdag, men få kan hamle op med Jonas Vingegaard i nordjydens øjeblikkelige form, lyder det fra eksperten. — Vingegaard er med afstand den bedste i løbet, understreger Tobias Hansen. Han især imponeret over, at den danske Tour de France-vinder egenhændigt gjorde arbejdet færdigt på fjerde etape, da han slog Mikel Landa i en spurt, selvom vilkårene blev sværere undervejs.

Rohan Dennis, holdkammerat på Jumbo-Visma, måtte nemlig udgå som følge af et styrt. — Vingegaard viste stort overskud undervejs, selvom han mistede en af sine vigtigste hjælpere. Nogle mener, at han er begunstiget af, at Jumbo-Visma er det stærkeste hold i feltet, men Vingegaard viste bare klassen i dag, mener Tobias Hansen.

 • Jonas Vingegaard fører Baskerlandet Rundt med 12 sekunder ned til Mikel Landa fra Bahrain Victorious.
 • Foto: © Miguel Tona, Ritzau Scanpix) Jonas Vingegaard fører Baskerlandet Rundt med 12 sekunder ned til Mikel Landa fra Bahrain Victorious.
 • Foto: © Miguel Tona, Ritzau Scanpix) Der er stadig to dage til Baskerlandet Rundt er slut, og selv hvis Jonas Vingegaard ikke ender som vinder, kan han allerede nu sætte værdifulde point ind på selvtillidskontoen.

Klassementets top tre:

Jonas Vingegaard Mikel Landa +12 sekunder David Gaudu +31 sekunder

Mattias Skjelmose er nummer 7 i klassementet og er 37 sekunder efter Jonas Vingegaard. Danskerens formkurve går nemlig stejlt opad, forklarer DR Sportens cykelkommentator. — For en måned siden kørte franske David Gaudu, som også har Touren som mål, fra Vingegaard ved Paris-Nice, men siden da er Vingegaard blevet markant stærkere, siger Tobias Hansen.

 1. Han viser sig selv og holdet, at planen frem mod Tour de France til sommer fungerer perfekt.
 2. David Gaudu har fra sin tredjeplads 31 sekunder op til Jonas Vingegaard, mens Mikel Landa på andenpladsen er 12 sekunder efter danskeren.
 3. Det bliver dog næppe en af de to, som Jonas Vingegaard skal konkurrere mod, når der til sommer skal køres Tour de France.

Her vil Tadej Pogacar formentlig tørste efter revanche, efter han sidste sommer blev henvist til andenpladsen af Jonas Vingegaard. Og sloveneren ser stærk ud. Rigtig stærk ud, påpeger Tobias Hansen. I sidste weekend vandt Tadej Pogacar sin 10. sejr i denne sæson, da han kom først over målstregen i forårsklassikeren Flandern Rundt.

 • Tadej Pogacar er i uhyggelig form for tiden, men ifølge Tobias Hansen er der ingen grund til bekymring.
 • Sloveneren er måske bedre end Jonas Vingegaard, men han satser også på at toppe formmæssigt til forårsløbene, mens danskeren kun har Tour de France for øje.
 • Foto: © MARCO BERTORELLO, Ritzau Scanpix) Tadej Pogacar er i uhyggelig form for tiden, men ifølge Tobias Hansen er der ingen grund til bekymring.

Sloveneren er måske bedre end Jonas Vingegaard, men han satser også på at toppe formmæssigt til forårsløbene, mens danskeren kun har Tour de France for øje. (Foto: © MARCO BERTORELLO, Ritzau Scanpix) Men selvom sloveneren formentlig «klart ville vinde», hvis han på mystisk vis fik lov til at stille til start ved fredagens femte etape af Baskerlandet Runde, er der ingen grund til bekymring.

 • Pogacar er et bedre sted end Vingegaard lige nu, men det skal han også være.
 • Han har nogle store sæsonmål i Amstel Gold Race og Liege-Bastogne-Liege, der venter lige om hjørnet, vurderer Tobias Hansen.
 • Men der er ingen grund til alarm.
 • Jonas Vingegaards formkurve er på vej i den rigtige retning, og han ser bedre ud nu, end han gjorde på samme tidspunkt sidste år.
See also:  Hvor Er Der Varmt I December?

DR Sportens cykelkommentator skynder sig at understrege, at det naturligvis er en svær sammenligning at lave, så længe Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar ikke konkurrerer mod hinanden i det samme løb. Faktum er dog, at den danske cykelstjerne er godt kørende for tiden.

Næste mulighed for succes venter altså fredag eftermiddag, når Jonas Vingegaard og resten af feltet hopper på cyklen til femte etape af Baskerlandet Rundt. — Jonas Vingegaard var kæmpefavorit inden, men er endnu større favorit nu. Baskerlandet Rundt bliver altid afgjort med små differencer, så hvis han er uheldig med en punktering, kan det hele hurtigt synke i grus.

Men han har så meget overskud, siger Tobias Hansen. Baskerlandet Rundt fortsætter fredag med femte etape. Den kan du følge på Eurosport 1 fra klokken 15.30 samt her på dr.dk. : Planen inden Touren kører som smurt: ‘Vingegaard er med afstand den bedste’

Hvor kan man se Paris Nice 2023?

Følg Paris — Nice live hos TV 2 Her kan du følge Paris — Nice 2023 live, når cykelløbet er i gang. Du får også overblik over det samlede klassement og de seneste resultater. Se flere af verdens største cykelløb direkte på TV 2 PLAY.

Hvad kan man se på TV 2 Play?

Hvad er TV 2 Play? — TV2 Play er en streamingtjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om du er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele. Du kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når du vil, hvor du vil og med hvem du vil.

Hvad betyder tallene på TV 2 Tour de France?

Efter hver etape udarbejdes der to forskellige klassementsoversigter: En, der viser etapens klassement, og en, der viser det samlede klassement. Den rytter, som er øverst i ‘GC’, som det forkortes, når feltet kommer til Paris, vinder Tour de France. På fransk hedder det i øvrigt classement géneral.

Hvor kan man købe Tour de France magasin?

TV2’s Tour de France 2023 | Køb dit magasin hos magsroom.dk.

Hvor mange ser Tour de France på TV?

3,5 milliarder tv-seere følger med, når

Hvad får Tour de France vinderen?

5) Greg Lemond — Sidste mand på listen, Greg Lemond, har «kun» tre Tour de France sejre. Når Lemond er uundgåelig på listen, skyldes det ikke blot hans bedrifter, men også på den baggrund, de kom. Han havde nemlig været døden nær, da han i 1987 var ude for en jagtulykke, og det virkede tvivlsomt, at han overhovedet ville kunne vende tilbage til sport på topplan.

Det kunne han ikke desto mindre, og efter et dramatisk løb i 1989 kunne han lade sig hylde som Tour de France vinder, en bedrift han i øvrigt gentog året efter. Jonas Vingegaard stjal alle overskrifter, da han vandt Tour de France sidste år. Danskeren var på forhånd den næststørste favorit, men langt de fleste regnede med at fænomenet Tadej Pogacar ville tage sin tredje triumf på stribe.

Men sådan gik det ikke. Jonas Vingegaard var mødt op til løbet endnu stærkere end året forinden. Formen var timet helt perfekt, og da Tadej Pogacar samtidig var overmodig og gik med på alt, lykkedes det Jumbo-Visma og Jonas Vingegaard at knække fænomenet på en skæbnesvanger dag på Col du Granon.

Dermed kunne Vingegaard sikre Danmark sin anden triumf i det franske etapeløb. Forud for Jonas Vingegaards ikoniske Tour-sejr i 2022, var Bjarne Riis den eneste dansker, der nogensinde havde vundet det samlede klassement i Tour de France. Den nuværende sportsdirektør vandt løbet i 1996, men har sidenhen indrømmet brug af doping.

Mens det kun er Bjarne Riis, der har formået at stryge helt til tops med Dannebrog, har en række danskere formået at vinde etaper i Tour de France. Det drejer sig om: Jonas Vingegaard (2), Mads Pedersen, Magnus Cort (2), Søren Kragh Andersen (2), Nicki Sørensen, Michael Rasmussen (4), Jakob Piil, Bjarne Riis (4), Rolf Sørensen (2), Bo Hamburger, Jesper Skibby, Johnny Weltz, Jørgen V.

Hvornår er der Tour de France i Danmark?

I sommeren 2022 kommer verdens største cykelløb til verdens bedste cykelby. København er værtsby for Grand Départ, som er en enkeltstart på 13 km og første etape af Tour de France. Enkeltstarten køres fredag den 1. juli 2022. Anden etape den 2. juli på 199 km strækker sig fra Roskilde til Nyborg. Den tredje og sidste danske etape på 182 km starter den 3.

Hvad tid starter 21 etape?

21. etape af Tour de France 2022

/td> Etapedetaljer Rute 21. etape، Tour de France 2022 Type Flad etape Dato 24. juli 2022 Distance 115,6 km Land Frankrig Startby Paris La Défense Arena Målby Paris Startende ryttere 135 Fuldførende ryttere 135 Gennemsnitlig fart 38,849 km/t Elevation 614 m

Etaperesultat
1. Jasper Philipsen 2t 58′ 32″
( Alpecin-Deceuninck )
2. Dylan Groenewegen + 0″
3. Alexander Kristoff + 0″
ikke uddelt

/td>

Samlede stilling efter etapen
Jonas Vingegaard 79t 33′ 20″
( Jumbo-Visma )
2. Tadej Pogačar + 2′ 43″
3. Geraint Thomas + 7′ 22″

/td>

Klassementerne efter etapen
Point Wout van Aert
( Jumbo-Visma )
Bjerg Jonas Vingegaard
( Jumbo-Visma )
Ungdom Tadej Pogačar
( UAE Team Emirates )
Hold Ineos Grenadiers

/td> ◀20. etape Dokumentation

21. etape af Tour de France 2022 var en 115,6 km lang flad etape med 614 højdemeter, som blev kørt den 24. juli 2022 med start på Paris La Défense Arena og mål i Paris, Det var sidste etape siden løbets start i København, Etapen begyndte med den neutrale start kl.16.30, og sluttede med det traditionelle opløb på Avenue des Champs-Élysées,