Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023?

Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023
Se NFL live på TV 2 — Få overblik over ugens kampe her Da NFL-sæsonen 2022 blev skudt i gang fredag 9. september med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams, sendte TV 2 direkte fra kampen. Og for de danske NFL-fans vil der være rig lejlighed til at følge med især på TV 2 Play, der viser alle de kampe, som TV 2 har sikret sig rettighederne til.

Hvor kan man se Super Bowl gratis?

2. Se Super Bowl live gratis (find stream) — Vi har lavet en liste af online kanaler der viser NFL Super Bowl gratis på livestream. Disse streams plejer at køre uden udsving eller buffering. En VPN hjælper også på disse problemstillinger, ved streaming af udenlandsk indhold.

 • På listen kan de ses, at for at se CBS Sports livestream kræver det en amerikansk lokation, derfor skal du med din VPN vælge en Amerikansk server efter du er logget ind.
 • Vi håber du finder guiden er nyttig, metoden er i hvert fald meget brugt og koster ikke andet end et VPN abonnement.
 • Et VPN abonnement koster omkring 12$ pr.

måned, og den bringer mange andre fordele med sig. ExpressVPN tilbyder også 30 dages fuld returret, så du har rent faktisk mulighed for at få pengene tilbage efterfølgende. Men mange forsætter deres abonnement grundet de mange fordele med en VPN, men det er op til dig.

Hvornår starter Super Bowl kampen 2023?

Super Bowl LVII i Glendale, Arizona — Hvad betyder LVII? Årets udgave kaldes Super Bowl LVII, idet det 57. gang Super Bowl eventet afholdes Super Bowls famøse Half Time Show vil i år have Rihanna som hovednavn og Apple Music som sponsor. Med 8 timers tidsforskel mellem Danmark og Mountain Time i USA er Super Bowl 2023 kampstart kl.00.30 dansk tid d.13.

Hvor kan jeg se NFL Draft 2023?

NFL-draften 2023: Odds og spiltips til 1. runde d.28. april 2023 Vi bringer her en optakt til 1. runde i NFL Draften. Du kan se med på TV2 Sport eller TV2 Play natten til fredag kl.00:55. Draften er stedet, hvor NFL-holdene får ungt talent tilført til holdet. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 Foto: Bildbyrån Der er især en position, man håber på ens hold vælger, hvis man er fan af et dårligt hold. Man kommer ikke uden om, man skal have en Quarterback (QB), hvis man gerne vil vinde. Det er den eneste plads, som rører bolden på alle spil på angrebet.

 1. Derfor er det også bare en position, der bliver taget tidligt og taget ofte.
 2. I dette års draft er der forskellige muligheder på pladsen.
 3. I toppen af draften er der da også masser af hold, der kunne være interesserede i at tage en QB.
 4. Det virker ret sikkert, at mindst fire QBs går i første runde.
 5. Bryce Young, CJ Stroud, Anthony Richardson og Will Levis virker alle til at gå i første runde.

Meget tyder på, at de fire kan blive valgt blandt de syv første spillere. Wildcardet er Hendon Hooker, Hooker har flere ting, der normalt ville tale imod, at han bliver taget tidligt. For det første er han noget ældre end de fleste spillere, der kommer ind i NFL.

Han er allerede 25 år (Anthony Richardson er til sammenligning 20). Det næste er, Hooker i sin sidste sæson i college rev sit korsbånd over. Til sidst kommer Hooker fra et system, NFL-holdene ikke kan lide. Det er meget simpelt, og det kræver ikke, Hooker skal læse forsvaret alt for meget. Omvendt mangler NFL-holdene bare QBs, og Hooker har nogle vigtige kvaliteter.

Han er præcis og er rimelig atletisk. Det plejer at være nok til, at NFL-holdene vil tage en chance på denne plads. Vi har blikket stift rettet mod Over/Under-spillet på, om 4 eller 5 QBs bliver taget i 1. runde. Især i 1. runde på grund af den overenskomst, der er mellem holdene og spillerne.

 • Lønnen er fastsat; jo tidligere man bliver valgt, jo højere en løn får man.
 • Samtidig får alle spillerne som udgangspunkt en fire-årige kontrakt.
 • Men dem der bliver valgt i 1.
 • Runde, kan få et ekstra år lagt til kontrakten, og da QBs for tiden får meget store kontrakter, er det en måde at sikre sig en forholdsvis billig QB i fem år.

Da NFL har et lønloft, har man med en billig QB en chance for at have gode spillere på andre pladser. Derfor tror vi, at man skal gå på over 4,5 QBs valgt i 1. runde. Det får man 1,47 for. *Reklamelink SpilXperten.com anbefaler: En position, der i de senere år er blevet vurderet til at være mindre vigtig, er running back (RB).

 1. Det skyldes, at spillerne bliver enormt slidt ned.
 2. Det er voldsomt hårdt, og næsten hver gang en RB får bolden, ender det med fysisk kontakt og en tackling, som er en mulig skade.
 3. Når alle NFL-hold samtidig kaster bolden mere end nogensinde før, som ikke er RBs vigtigste opgave – de får i stedet stukket bolden i maven og skal løbe den fremad – skal det være nogle særlige talenter, hvis RBs skal vælges i 1.

runde. Over/under for antal RBs valgt i 1. runde er i år på 1,5. Der er da også et ganske særligt talent i Bijan Robinson, som sågar er på tale til at blive valgt blandt de 10 første spillere. Sker det, vil jeg tro, at det er Atlanta Falcons som nr.8, der vælger ham.

 • Det interessante er, om Jahmyr Gibbs også kan blive valgt.
 • Han er faktisk ret lille for en RB, men han er en spiller, som kan være en ekstra receiver (dem, der har som primære opgave at gribe bolden).
 • Det gør ham meget interessant, især mod slutningen af 1.
 • Runde for et par af de hold, der har realistiske håb om at vinde Super Bowl.

Men ligesom ved QB-pladsen er der ikke flere talenter end lige præcis nok til at ramme på over i 1. runde. Vi går stadig med over, men det bliver lige over. Det får man 1,50 for. *Reklamelink SpilXperten.com anbefaler: Netop wide receiver-pladsen (WR) har de senere år været beriget med voldsomt talent.

NFL-holdene har taget pladsen til sig, og mange hold spiller ofte med tre ad gangen. Men måske er holdene ved at ændre sig igen. Forsvarerne har reageret på udviklingen. Receivere er ofte ret hurtige, og derfor er forsvarerne også blevet hurtigere. Derfor er angrebene begyndt at kigge på, om man kan få andre positioner til at gribe bolden.

Altså andre positioner end WRs. Det er især tight ends, man kigger på, som er meget større, og de har udviklet sig til at være næsten lige så hurtige som WRs men til gengæld meget større. Samtidig er den gruppe WRs, der er i dette års draft ikke specielt talentfuld og slet ikke sammenlignet med de tidligere år.

 1. Da holdene i år kigger på en meget talentfuld tight end-gruppe, kan man sagtens se, at hold, der har brug for hjælp til at gribe bolde, hellere vil have en god tight end.
 2. Det kan påvirke WR-pladsen.
 3. Når positionen ikke er så god, som den har været, og andre pladser kan udfylde den samme rolle, betyder det, at færre bliver taget tidligt.

Den eneste, der virker meget sikker på at blive valgt i 1. runde er Jaxon Smith-Njigba, Han er ganske talentfuld, men han har været skadet i sidste sæson i sin universitetskarriere. Samtidig er han ikke den hurtigste, hvilket plejer at betyde enormt meget.

 • Derudover har der været masser af tegn på Zay Flowers også vil gå i 1.
 • Runde, men herefter åbner spørgsmålene sig.
 • Man kan sagtens se, at der kun vil gå to WRs i 1. runde.
 • Da over/under-linjen er 3,5 på denne plads, tror vi mest på under.
 • Det får man 1,83 for.
 • Reklamelink SpilXperten.com anbefaler: Kigger vi på forsvaret, er det mest interessante, hvem der bliver valgt som første forsvarsspiller.

Indtil denne uge var det næsten mejslet i sten, at det ville være Will Anderson, Han har sat rekorder på sit universitet Alabama, som er et af de bedste footballuniversiteter. Træneren Nick Saban, som er en levende legende, har også lavet om på nogle regler for at kunne bruge Anderson.

 • Saban har trænet både på universiteter og i NFL siden 70’erne og har altid haft en regel om, at spillere, som var helt unge og var førsteårsspillere, ikke kunne spille.
 • Det fik Anderson lov til.
 • Will Anderson spiller edge og er en spiller, der både kan sacke (tackle QB’en, mens QB’en holder bolden) og stoppe running backs, når de får bolden.

Han har da heller ikke mange mangler og vil pynte på langt de fleste hold. Man får odds 2,00 på Anderson ryger som den første forsvarsspiller. Men i denne uge begyndte der at florere en masse rygter om Tyree Wilson, Han er enormt atletisk og har masser af potentiale.

 1. Det plejer NFL-hold at være ret glade for.
 2. Han virker slet ikke færdigudviklet og kan stadig lære en del og udvikle sig til at blive en farlig forsvarsspiller.
 3. NFL plejer at være interesseret i den slags profiler, da de fleste hold er overbeviste om, at de vil gøre spillerne bedre.
 4. Ham får man 1,80 for.

Alternativt er der i stedet Jalen Carter, der bliver valgt tidligt. Han er en af de mest talentfulde spillere i årets draft, men har siden sæsonen sluttede haft problemer. Carter har været involveret i et trafikuheld, som kostede en holdkammerat fra Carters universitetshold livet.

Han blev ‘kun’ dømt for at have flygtet for stedet og skal derfor ikke i fængsel. Carter har også til diverse tests gjort en mindre god figur end ventet, og han har blandt andet taget en del på i vægt. Det er som regel et stort problem for NFL. I en situation, hvor en spiller prøver at gøre sig så hurtig og atletisk som mulig, er det skidt at tage på, lige som Carter har måtte udgå til flere udtagelsestræninger på grund af krampe.

Men Seattle, der vælger som nr.5, plejer at være et godt sted for spillere med problemer uden for banen. Det er også et hold, der gerne tager en chance på den type af spillere. Carter giver pengene 11 gange igen. Vi tror mest på Will Anderson, men der er god værdi i Carter.

Hvilken kanal kan man se Super Bowl?

Hjem | TV-Sport | NFL TV Streaming Guide Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 TV 2 Sporten har NFL rettighederne fra 2022 og frem til og med SuperBowl i 2025. Der er SuperBowl på TV 2 hovedkanalen.

Hvad koster en billet til Super Bowl?

Amerikansk fodbolds gallafest: Skyhøje billetpriser, Snoop Dogg i pausen og en sportslig gyser på banen Natten til mandag spilles finalen i NFL, hvor det skal afgøres, hvem der vinder Super Bowl LVI. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 Joe Burrow er en af årets helt store historier i NFL. (Foto: © David Eulitt, Ritzau Scanpix) Det kan næsten ikke blive meget større, og måske heller ikke mere amerikansk, når det skal afgøres, hvilket hold, der løber afsted med trofæet i årets Super Bowl.

Det er amerikansk fodbold på højeste niveau, det er stortanlagte reklamer, og det er med garanti et imponerende halvlegsshow. Ja, så meget kan vi allerede nu garantere, men meget mere er svært at spå om, når Los Angeles Rams og Cincinatti Bengals mødes i finalen klokken 00.30 natten til mandag. Det siger NFL-eksperten Claus Elming, der også ejer NFL-hjemmesiden gulklud.dk.

See also:  Hvor Kan Man Se Elpriser Time For Time?

— Som regel kan jeg mærke en uge op til finalen, hvem jeg tror vinder. I år har min fornemmelse hele tiden været, at titlen ender hos Cincinatti Bengals. Men i takt med at vi kommer tættere og tættere på kampstart, tipper jeg mere over til Los Angeles Rams.

Sådan plejer jeg ikke at vakle, og det siger nok noget om, hvor tæt det bliver, siger han og tilføjer med et grin: — I år har jeg nok først besluttet mig klokken 00.36. Indtil da har vi samlet fem ting, der er gode at vide, inden årets finale sparkes i gang. SoFi Stadium åbnede for to år siden. (Foto: © Kirby Lee, Ritzau Scanpix) Kampen bliver spillet på SoFi Stadium i Inglewood, Californien.

Under normale omstændigheder er der plads til 70.000 tilskuere, men kapaciteten kan udvides til 100.000, når der er store begivenheder som for eksempel Super Bowl. Det er meget svært at spå om, hvor vidt der bliver scoret mange eller få point i nat, siger Claus Elming.

 • Foto: © Rob Carr, Ritzau Scanpix) Der er rigtig mange spektakulære spillere at holde et øje på, hvis du sidder klar foran fjernsynet i nat.
 • Claus Elming peger på, at både Los Angeles Rams og Cincinatti Bengals har store styrker i det offensive.
 • Derfor har han udpeget fire spillere, du skal holde øje med, når holdene er i angreb.

Matthew Stafford, quarterback Matthew Stafford. (Foto: © Christian Petersen, Ritzau Scanpix) — Den måske største historie er Los Angeles Rams’ quarterback, som hedder Matthew Stafford. Han har spillet 12 år i Detroit Lions. Vi kan godt tillade os at kalde det 12 ufrugtbare år.

Men man har godt vidst, at han var en god quarterback, der var i en dårlig situation. Inden sæsonen hentede Los Angeles Rams ham, og de gav kassen for at få ham til klubben. Træneren smed lidt sin karriere ind på casinobordet. Men nu står de i Super Bowl – så det gamble har givet bonus. Odell Beckham Jr., receiver Odell Beckham Jr.

(Foto: © Kirby Lee, Ritzau Scanpix) — Han er en af de bedste atleter overhovedet i NFL. Han har de vildeste hænder, der har lavet mest spektakulære catches, som flere gange er gået viralt på nettet. Joe Burrow. (Foto: © Katie Stratman, Ritzau Scanpix) — Cincinatti Bengals var virkelig dårlige for to år siden.

 1. De tabte flest kampe af alle i hele ligaen.
 2. Faktisk vandt de kun to opgør i hele sæsonen.
 3. Men det amerikanske system er skruet sådan sammen, at Bengals derfor fik lov til at vælge den bedste college-spiller.
 4. Og der var én, der skilte sig ud: nemlig Joe Burrow.
 5. Han havde taget college-verdenen med storm, og alle ville have ham.

Derfor endte han i Bengals, hvor han godt nok blev knæskadet. Men i denne sæson er han kommet tilbage og har fundet ud af, at han kan klare sig i NFL. Det har betydet, at angrebet har taget fart hos Bengals. Han har været helt vild. Ja’Marr Chase. (Foto: © Kirby Lee, Ritzau Scanpix) — Han er førsteårsspiller, men han har taget ligaen med storm.

Han spillede sammen med Joe Burrow i college, og deres unikke samarbejde er fortsat i NFL. Chase er lige blevet kåret til årets bedste offensive førsteårsspiller. Snoop Dogg, Mary J. Blige og Dr. Dre skal blandt andre på scenen i pausen. (Foto: © JOHN MABANGLO, Ritzau Scanpix) Traditionen tro bliver nogle af de helt store navne sendt på scenen, når der er pause i Super Bowl.

I år optræder rapperne Dr, Dre, Snoop Dogg, Eminem, og Kendrick Lamar sammen med Mary J. Blige. I alt har artisterne været nomineret til 44 Grammys til sammen, men det er faktisk kun Mary J. Blige, der har erfaring med at stå i rampelyset, når spillerne går til pause.

 • Hun optrådte også ved halftimeshowet i 2001.
 • Tom Henschel er medlem af ‘Never Miss A Super Bowl Club’.
 • Han har været på tribunen til samtlige 55 finaler, der har været spillet.
 • Han kommer naturligvis også i år.
 • Foto: © PATRICK T.
 • FALLON, Ritzau Scanpix) Det korte svar er, at en billet koster kassen.
 • Det amerikanske medie kunne onsdag aften amerikansk tid berette, at de billigste billetter kostede omkring 4.900 dollars, hvilket svarer til omkring 32.000 kroner.

Det er en stigning på 22 procentpoint i forhold til sidste års Super Bowl, der blev spillet i Tampa, Florida, For ti år siden kostede den billigste billet 1.200 dollars eller 7.800 danske kroner. Og der er flere årsager til, at priserne er kommet så højt op, forklarer Kenneth Cortsen, der er forsker i sportsøkonomi og -branding hos Professionshøjskolen University College Nord.

 • Først og fremmest handler det om udbud og efterspørgsel.
 • Der er kun én Super Bowl om året, og det er et event, der har en sindssyg vigtig placering i den amerikanske sportsbranche og i den amerikanske kultur.
 • Super Bowl er blevet et kulturelt ikon og en begivenhed, der nærmest kan betegnes som en national helligdag i USA.

— Samtidig finder det sted i Los Angeles. Det er et underholdningsmekka, og det presser priserne op. Derudover må vi ikke glemme, at der er et hjemmebanehold i form af Los Angeles Rams. De faktorer skal også tages med i ligningen, forklarer han. I 2002 var det Britney Spears, der indtog hovedrollen i Pepsis dyrtidkøbte reklamefilm til Super Bowl.

 1. Foto: © ho, Scanpix Danmark) Reklamerne er også en stor del af Super Bowl, og mange af de største amerikanske firmaer gør en dyd ud af at være repræsenteret i bedste sendetid.
 2. Det betyder, at prisen for en reklameplads også er kommet rekordhøjt op i år, forklarer Kenneth Cortsen.
 3. Folk der ikke nødvendigvis har en indædt interesse for spillet på banen sidder og følger med.

De kigger på, hvilke firmaer der er repræsenteret, og hvem der har lavet den bedste reklame. Det er blevet en slags i spil i spillet, og det tiltrækker også rigtig mange folk. — Eventet er derfor blevet noget, der handler om meget mere end en fodboldkamp på amerikansk grund.

 1. Du kan se årets Super Bowl direkte på TV3+ fra klokken 22.30.
 2. © (DR Grafik/Søren Winther Nørbæk) Tre eksperter, Jeppe Dong Abrahamsen, Magnus Jølnæs og Alexander Kronborg Bjerre svarede på spørgsmål om årets Super Bowl, om spillets regler og historie – og hvordan det er at være spiller i en voldsom kontaktsport.

: Amerikansk fodbolds gallafest: Skyhøje billetpriser, Snoop Dogg i pausen og en sportslig gyser på banen

Hvor meget koster Super Bowl?

Så meget koster det at komme til årets Super Bowl: 10 vilde facts om monster-kampen på søndag Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 1: Som så mange andre af de foregående år bliver årets Super Bowl ikke en egentlig kamp, hvor holdets fans styrer lægterne. Kun 7000 billetter sættes til salg for offentligheden, hvor resten af de i alt 75.000 billetter vil gå til sponsorer, berømtheder osv. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 2: Op imod 1 milliard mennesker verden over forventes at deltage i special-events, koncerter og andre festligheder med forbindelse til Super Bowl i løbet af denne uge. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 3: En reklame på 30 sekunder under Super Bowl kostede i 1967 — året, hvor Super Bowl for første gang blev spillet — $37.500. I år er det beløb i omegnen af $5 millioner — svarende til små 35 millioner kroner. En af disse reklamer bliver en Pokemon-reklame, som du kan se på billedet. ANNONCE Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 4: The National Chicken Council (jo, det er en ting) har netop udgivet deres årlige Wing Report, hvori de estimerer, hvor mange hot wings amerikanerne vil æde i løbet af den uofficielle helligdag, Super Bowl Sunday.1,3 milliarder (!) eller rettere sagt ca.73,7 millioner kilo wings lyder det tal. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 5: De billigste billetter, det er muligt at købe til Super Bowl 50, koster med under en uge igen $3.000 (små 20.000 kroner). Så kommer du også til at sidde helt bagerst på stadionet. Vil du have de bedste pladser tæt på banen og på langsiden midtfor, kommer du som minimum til at slippe $5250 (36.000 kroner). Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 6: Super Bowl 50 bliver også kaldt for Golden Super Bowl i folkemunde. Det er der tre grunde til: 1: Fordi den bliver spillet i Californien (The Golden State), 2: Den bliver spillet på San Francisco 49ers hjemmebane (et hold, der er opkaldt efter Californiens guldgravere i 1800-tallet), 3: En 50-års-bryllupsdag bliver som bekendt kaldt for et guldbryllup. ANNONCE Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 7: Santa Clara bliver med sine 120.000 indbyggere den fjerdemindste by til at være vært for en Super Bowl. Den mindste by hidtil er East Rutherford, New Jersey, der blot huser 9.000 indbyggere. Her blev Super Bowl XLVIII spillet forrige år. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 8: Trafikken i områdets lufthavne kommer til at stige drastisk. Op til 1.200 ekstra fly forventes at flyve til og fra Bay Area-området mellem 4.-10. februar. ANNONCE Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 9: Kun 12.000 personer får lov til at tage til stadionet i Santa Clara med tog på søndag. De skal kunne vise gyldig billet til kampen og bliver nødt til at købe togbilletten på forhånd. På den måde undgår Santa Claras VTA (Valley Transportation Authority), at togene bliver overfyldte, og at ingen kommer for sent til kampen. ANNONCE Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 10: Græstæppet på Levi’s Stadium består af 7.000 m2 kunstgræs, som firmaet West Coast Turf leverer til lejligheden. Det oprindelige græstæppe fra stadionet kan man købe for ca. $35 (240 kroner) pr. m2. : Så meget koster det at komme til årets Super Bowl: 10 vilde facts om monster-kampen på søndag

Hvor lang tid varer Super Bowl 2023?

Super Bowl (februar) — Det er den kamp, alle hold drømmer om at vinde! I Super Bowl kæmper mestrene fra National Football Conference og American Football Conference om sejren i en kamp, hvor det gælder om at vinde eller dø. Hele landet går i stå for at se årets sportsbegivenhed, og det er næsten som en helligdag.

Så længe varer Super Bowl : Finalen kan vare ca.3 timer og 45 minutter, lidt længere end de almindelige kampe, da denne kamp har et stort musikalsk show i pausen, der får den til at vare længere.

Naturligvis er fodboldbilletter til Super Bowl de dyreste i sæsonen, fordi alle ønsker at være der og være vidne til denne fantastiske kamp, det er en unik oplevelse!

Hvem skal spille til Super Bowl 2023?

Rihanna skal spille til Super Bowl 2023 – Taylor Swift takkede angiveligt nej NFL annoncerede natten til mandag, at skal spille til næste års Super Bowl-halvlegsshow. Når Rihanna indtager scenen 12. februar 2023, bliver det hendes første show i fem år.

Popstjernen har ikke optrådt live siden Grammy-uddelingen i 2018, mens hendes seneste album ‘Anti’ er helt tilbage fra 2016. Generelt har Rihanna haft musikkarrieren på pause de seneste år, hvor hun primært har fokuseret på sit mode- og kosmetikmærke Fenty, der har gjort hende til milliardær i en alder af blot 34 år.

Og så, Noget kunne dog tyde på, at vi endelig kan sætte næsen op efter at høre Rihannas længe ventede niende studiealbum. Som vi så med Kendrick Lamar tidligere i år, er i hvert fald ikke et dårligt sted at starte lanceringen af et nyt album. Tidligere på ugen skrev Variety, at efter sigende skulle spille ved det store halvlegsshow.

See also:  Hvor Meget Vaniljesukker Svarer Til En Vaniljestang?

Hvem vandt i Super Bowl 2023?

De seneste ti års Vince Lombardi-trofæer er gået til følgende hold: * 2023: Kansas City Chiefs. * 2022: Los Angeles Rams. * 2021: Tampa Bay Buccaneers.

Hvem viser NFL 2023?

Se NFL live på TV 2 — Få overblik over ugens kampe her Da NFL-sæsonen 2022 blev skudt i gang fredag 9. september med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams, sendte TV 2 direkte fra kampen. Og for de danske NFL-fans vil der være rig lejlighed til at følge med især på TV 2 Play, der viser alle de kampe, som TV 2 har sikret sig rettighederne til.

Kan man se Super Bowl på Viaplay?

På søndag er det juleaften for NFL-fansene, når det går løs med Super Bowl mellem Eagles og Patriots, og du kan følge det hele på TV3+ og Viaplay.

Hvordan ser jeg NFL?

Hvor kan jeg se NFL i TV? — NFL kan ses på Viasats kanaler. Kampene er som regel spredt i mellem TV3 Sport og 3+, hvor sidstnævnte står for de største kampe. En NFL-runde forløber typisk sådan, at TV3 Sport sender Thursday Night Football. Den kamp bliver derefter genudsendt på TV3 Sport i løbet af både fredag og lørdag, så dem, der ikke kunne holde sig vågne, også kan få oplevelsen med.

Den store football-dag er dog søndag. Her starter transmissionen igen på TV3 Sport, der sender en af rundens tidlige kampe. Bagefter rykker actionen hen på 3+, hvor man kan se weekendens hovedkamp. Søndagen bliver så afsluttet med Sunday Night Football. Rundens sidste kamp spilles altid om mandagen, hvor TV3 Sport byder op for Monday Night Football.

Har man mere lyst på NFL, kan man se endnu flere kampe på Viasat Xtra-kanalen. Disse spilles samtidig med de andre kampe, så man må vælge mellem, hvilken man vil se. Har man lyst til at følge med i flere kampe på samme tid, kan dette også gøres på Viaplay.

Hvordan sender TV2 NFL?

NFL vender tilbage til TV 2 National Football League (NFL) kan i de næste tre sæsoner følges på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. Når NFL-sæsonen 2022 begynder fredag den 9. september, med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams, er TV 2 SPORT klar til at indlede dækningen af NFL.

 1. For de danske NFL-fans vil der være rig lejlighed til at følge med især på,
 2. At NFL kommer tilbage til TV 2, glæder sportschef Frederik Lauesen.
 3. Vi har tidligere haft succes med NFL på TV 2, og da muligheden for at få rettigheden tilbage bød sig, var vi ikke i tvivl.
 4. Vi tror på, at vi kan bygge videre på interessen for NFL i Danmark og forhåbentligt udbrede den fantastiske sport for endnu flere danskere gennem vores mange platforme — til glæde for de danske NFL-fans.

NFLs direktør for international Business Development and Media, Laura Louisy, siger: — I NFL er vi glade for at kunne annoncere denne nye aftale, som begynder med den kommende sæsons kickoff næste fredag og kulminerer med Super Bowl. Aftalen betyder, at vores kampe vil nå et bredt publikum på tværs af TV 2s udvalg af kanaler og platforme — og sørge for at give vores fans i hele Danmark adgang til den bedste NFL-action i de kommende år.

 1. TV 2 SPORT og TV 2 PLAY vil sende syv kampe om ugen fra NFL-grundspillet.
 2. Søndag aften vil der blive sendt to kampe med kampstart klokken 19 og yderligere to kampe klokken 22.
 3. Derudover vil der være natkasse-football mandag, tirsdag og torsdag.
 4. I slutspillet bliver alle kampe vist, og Super Bowl vil blive sendt på TV 2s hovedkanal.

På vil brugerne i hver runde have adgang til den direkte transmission af højdepunkter fra alle søndagens kampe i programmet ‘NFL RedZone’. — Det er rigtigt meget fantastisk indhold fra NFL, og det vil være med til at gøre vores sportspakke på PLAY, ‘Favorit + Sport’, endnu mere attraktiv.

På TV 2 SPORT er man ved at sætte holdet til dækningen af, og snart bliver holdopstillingen offentliggjort — før næste uges sæsonstart.- Vi har heldigvis mange gode folk at vælge imellem og mange med passion for NFL, så vi skal nok få et stærkt hold sammensat til at dække NFL, siger Frederik Lauesen og fortsætter:- Vi ser virkelig frem til at få NFL tilbage til TV 2.

NFL kulminerer med Super Bowl, hvor underholdningen i pausen er blevet en stor del af aftenen. Billedet her er fra half time-showet i 2022. Foto: Gregory Shamus / Ritzau Scanpix : NFL vender tilbage til TV 2

Hvad koster NFL Game Pass?

Lær alt om Xbox Game Pass » (Den Ultimative Guide) Du har måske været så heldig at få en Xbox i julegave, eller du har været ude og forkæle dig selv i juletiden, og sidder nu og overvejer hvorvidt du skal købe et Xbox Game Pass, men du er måske lidt i tvivl om hvad det i virkeligheden er? Med dette indlæg forklarer vi hvad et Xbox Game Pass indebærer, hvilke fordele du får, samt prisen på et givent abonnement.

Hvad er Xbox Game Pass? Xbox Game Pass er et abonnement, hvor du for en månedlig pris kan få ubegrænset adgang til over hundrede forskellige Xbox-spil – herunder nogle der er udviklet til den originale Xbox. Du kan bruge dit Xbox Game Pass-abonnement på en Xbox konsol eller PC. Derudover får du andre medlemsrabatter og tilbud, du har bl.a.

mulighed for at få op til 20% på spil du gerne vil eje permanent, samt op til 10% på DLC’er og add-ons. Prisen for et Xbox Game Pass abonnement er ens uanset om du spiller på konsol eller PC. Et Xbox Game Pass abonnement koster nemlig 79 kr./md. Det er dog muligt at få tilbud på din opstart lige nu hvis du spiller på PC, da du kan få din første måned til 10 kr.

 • Du kan tilmelde dig abonnementet på din konsol eller på,
 • Når du har abonneret, kan du også administrere dit abonnement fra konsollen.
 • På de nyeste versioner af styresystemet har Xbox Game Pass sin egen fane inde under «mine spil og apps», og spil kan installeres direkte herfra uden at du skal gå til butikken.

Ved udgivelsen var der over 100 spil, der dækkede både Xbox One og Xbox 360 kompatible spil i kataloget, som nu også gælder til de nye Xbox X og Xbox S generationer. Hver måned tilføjes der nye spil som bl.a. det nye Neoverse som udkom i december 2020, samt andre populære spil som Among Us, Doom Eternal Standard Edition og MotoGP 20,

 1. Alle nye Microsoft førstepart-lanceringsspil vil også blive tilføjet til Xbox Game Pass ved spillets lancering.
 2. Men ligesom spil regelmæssigt bliver tilføjet til kataloget, forsvinder spil også regelmæssigt.
 3. Ethvert spil der ikke er fra Microsoft selv vil højst sandsynligt forsvinde på et tidspunkt, så det gælder om at få afprøvet de spil du synes ser spændende ud med det samme, da det kan være farligt at tøve for længe.
 4. Du kan se hele kataloget,

Nej, Xbox Game Pass er en separat abonnementstjeneste, det vil dog ikke være muligt at gøre brug af fordelene ved et guld-abonnement, som f.eks. online multiplayer, hvis du ikke ejer et. Ja. Med et Xbox Game Pass-abonnement er PC-spillere i stand til at spille Xbox Play Anywhere-spil, såsom Gears 5, uden at betale ekstra, hvis de har et Xbox Game Pass-abonnement på deres Xbox-konsol.

 1. Nye førsteparts titler, der også er Play Anywhere, bliver inkluderet på samme måde.
 2. Det er det, og det fungerer rigtig godt med den nye Xbox-app til Windows 10, hvor det nu er nemmere end nogensinde før at finde dit næste yndlingsspil.
 3. Du kan vælge abonnere kun til PC, eller som en del af Xbox Game Pass Ultimate.

Xbox Game Pass Ultimate er det nyeste Xbox Game Pass-produkt og er en udvidelse af det normale Xbox Game Pass. Med Xbox Game Pass Ultimate får du både Xbox Live Guld (og hermed også adgang til online multiplayer), samt et Xbox Game Pass til både konsol og PC.

Derudover får du med et Xbox Game Pass Ultimate også EA Play og Cloud Gaming med. Prisen på et Xbox Game Pass Ultimate er lidt højere end et almindeligt Xbox Game Pass, og koster 99 kr./md. Ligesom ved et køb af abonnementet til en PC, kan du lige nu også få den første måned af dit Xbox Game Pass Ultimate for 10 kr.

: Lær alt om Xbox Game Pass » (Den Ultimative Guide)

Hvor kan man se super?

Hvor kan jeg se Superligaen i TV? — Er der ikke lige mulighed for at komme ud på Superliga-stadions og stå på lægterne, så er der heldigvis stadig masser af chancer for at følge Superligaen fra tætteste hold, da der er hele fem forskellige kanaler, som viser Superliga-kampene i TV.

 • Der er i første omgang tale om TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, mens du også finder Superliga-kampe på både 6’eren og Canal 9.
 • Du kan også se Superliga-kampe på ViaPlay, hvor du hver uge kan streame Superligaen direkte på din computer, smartphone, tablet eller Smart TV.
 • Så sørg for at følge godt med i vores TV-oversigt.

Her kan du nemlig se starttidspunkt for samtlige Superliga-kampe samt hvilke kanaler der viser opgørene, så du er godt klædt på til når Superliga-bolden ruller.

Hvor mange tilskuere til Super Bowl 2023?

Super Bowl live stream Her viser vi dig, hvordan du live streamer Super Bowl uden abonnement – nemt og lovligt. Du kan live streame Super Bowl LVII på denne måde, og dermed sikrer du dig, at du ikke misser en af årets allerstørste sportsbegivenheder. Kom i gang med reklamefri live streaming af Super Bowl 2023 i dag.

 1. Opret en konto
 2. Se Super Bowl live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

 • Følg denne trin-for-trin og få din Super Bowl live stream på få minutter:
 • 1. *
 • 2. Opret konto / log ind
 • 3. Sørg for at have penge på din spillekonto
 • 4. Gå til «Sport», vælg «Amerikansk fodbold» og find Super Bowl i oversigten
 • 5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos *, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Super Bowl LVII har i år fundet hjemmebane hos TV2 og TV2 Play. Det har i en årrække været Viaplay, der har siddet på de danske rettigheder, men i år er det altså TV2, der får fornøjelsen af at levere den største finale af dem alle til det danske publikum.

Hvis du vil have fingre i andre landes tv-signaler, skal du nok samtidig væbne dig med en vpn-forbindelse, så du kan fange signal fra for eksempel USA, England eller Tyskland. Mest nærliggende er det dog, at du har en mulighed for at fange TV2, når det går løs natten mellem søndag og mandag den 12. og 13.

februar, hvis altså ikke du foretrækker at se anvende din Super Bowl live stream. Hvor Kan Man Se Super Bowl 2023 Foto: Bildbyrån State Farm Stadium i Glendale, Arizona – også kaldet The Big Toaster – huser årets Super Bowl. Og det bliver super på alle parametre. Med plads til op mod 80.000 tilskuere bliver det burnin’ hot, når Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles brager sammen i kampen om Vince Lombardi-trofæet.

Kansas City er i Super Bowl for tredje gang de seneste fire sæsoner, og coach Andy Reid møder her sit tidligere team, Eagles. Det er femte gang i historien, et finaleholds træner møder et hold, han tidligere har trænet. Det er til gengæld første gang, to brødre møder hinanden i Super Bowl, når Travis og Jason Kelce spiller for henholdsvis Chiefs og Eagles.

Årets halftime-show leverer Rihanna, mens countrysangeren Chris Stapleton synger nationalsangen før kickoff. Frem med popcornene. Gør puder, sofa og snacks klar. Det er tid for Super Bowl LVII. Der er en stribe forskellige måder at følge på. Enkelte klassiske tv-kanaler eller streaming-tjenester viser kampe i løbet af sæsonen og selvfølgelig selve finalen.

 • Men en af de letteste måder at se Super Bowl og hele resten af NFL-sæsonen på er med bet365.
 • Verdens største bookmaker har et væld af rettigheder til livesport over hele verden, og de giver dig også adgang til alle sæsonens kampe, playoffs og Super Bowl.
 • Eneste krav for at kunne se sport er, at du er logget ind, og at du har penge på kontoen – eller hvis den er tom; at du har sat et væddemål inden for de foregående 24 timer.
See also:  Hvor Mange Lande Er Med I Nato?

Det giver dig adgang til mere end 60.000 live sportstransmissioner om året og altså blandt andet Super Bowl og hele resten af NFL-sæsonen. Ovenfor har vi sat citationstegn om «Gratis», fordi det trods alt er et krav, at du har penge stående på din sportssaldo, når du tuner ind på bet365 for at nyde store sportsbegivenheder som Super Bowl.

 • Der er imidlertid ikke noget krav til, hvordan du skal anvende pengene, du har placeret på kontoen.
 • Mens mange udenlandske streaming-muligheder er ulovlige at anvende, kan du ganske lovligt live streame hos bet365, der har dansk licens og rettigheder til at operere på det danske marked.
 • De seneste par måneder har budt på både VM-finale i fodbold og håndbold.

Hver især store begivenheder. Men intet i hele verden er større end Super Bowl. Det er ikke bare en dyst om sportslig succes. Det er også en fest for virksomheder, der kæmper om opmærksomhed med kreative, sjove og opsigtsvækkende reklamespots til mange millioner kroner for bare 30 sekunders tv-tid, og for publikum, der får en gigantisk én på opleveren.

En billet til finalen kan løbe op i mange, mange tusind kroner, så på stadion er der også show både før og under kampen med det gigantiske halftimeshow som højdepunktet. I 2023 er det Rihanna, der står for pauseunderholdningen. De fleste ser dog Super Bowl hjemme fra sofaen, og det giver mulighed for at mæske sig i chicken wings, ribs, chips og en masse væske undervejs.

Nogen drikker øl. Dagen efter Super Bowl stiger salget af syreneutraliserende medicin efter et voldsomt indtag af fødevarer til festen. Sportsligt er det kulminationen på en lang NFL-sæson, hvor de to allerstærkeste mandskaber står over for hinanden i en kamp, der kan få karrierer til at sprudle, blomstre og gro.

Danske Morten Andersen var som den hidtil eneste dansker nogensinde med i Super Bowl i 1999 for tabende Atlanta Falcons. Der bliver knald på. Store tacklinger. Store spil. Helte fødes. Skurke sendes ud i mørket. Jubel, skuffelse, succes, fiasko, store følelser og tydelige vindere og tabere. Det er amerikansk.

Det er stort. Vi elsker det.1️⃣ Kan jeg live streame Super Bowl? Ja, du kan live streame Super Bowl lovligt her.2️⃣ Er det lovligt at live streame Super Bowl? Ja, med vores guide kan du live streame Super Bowl 100 % lovligt og nemt.

Hvad koster de dyreste billetter til Super Bowl?

På grund af et mindre udbud er årets billetter til Super Bowl de dyreste nogensinde — gennemsnitsprisen er mere end 76.000 kroner — Sådan så det ud i februar sidste år, hvor det også var svært at få billetter til Super Bowl. I i år er det dog endnu mere vanskeligt. Foto: Seth Wenig/Ritzau Scanpix Få eksklusiv adgang til Copa del Rey-kampene som live-tv i Ekstra Bladet+ LIGE HER Hvis du altid har drømt om at overvære en Super Bowl på stadion, så er der fortsat en del billetter til salg til årets udgave, der er nummer 55 i rækken.

Tilsidesætter man alle corona-anbefalinger og begiver sig til Raymond James Stadium i Tampa i Florida 7. februar, så skal man dog lige sikre sig, at bankkontoen er velspækket. For det bliver en dyr omgang. Det hænger sammen med, at tilskuerkapaciteten på grund af corona-restriktioner er sat betragteligt ned fra normalen på 65.890.

Der bliver dog lukket så mange som 22.000 tilskuere ind, hvoraf 7.500 er allerede vaccinerede sundhedsarbejdere, der har fået billetterne foræret af NFL. Porno, mord og dødstrusler: Alletiders største skandaler Det samme kan man ikke sige om de resterende 14.500 tilskuere — de kommer til at betale i dyre domme for at se hjemmeholdet Tampa Bay Buccaneers tage imod de forsvarende mestre fra Kansas City Chiefs. Finalen spilles på det enorme — men tæt på tomme — Raymond James Stadium i Tampa, Florida. Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix Billetprisen starter ved 44.000 kroner, mens de dyreste tilgængelige i skrivende stund koster lige knap 150.000 kroner. Og det er vel at mærke for en enkelt billet.

Det giver en gennemsnitspris på 76.000 kroner, hvilket er en væsentlig forbedring af rekorden fra 2015, hvor gennemsnitsbilletten kostede knap 60.000 kroner. Men så er der også garanteret god underholdning. Canadiske The Weeknd leverer musikken i halftime showet, mens der sportsligt er lagt op til en unik drømmefinale.

Unik fordi det er første gang i 55 forsøg, at et hold spiller Super Bowl på sin egen hjemmebane. En drøm, fordi man kan se frem til mødet mellem ligaens to mest markante quarterbacks. For hjemmeholdet er det naturligvis legenden Tom Brady, der trods sine 43 år i sin første sæson har formået at spille Buccaneers i finalen for blot anden gang i klubbens historie — 19 år efter triumfen i 2002. Duellen mellem gulddrengen Patrick Mahomes (tv.) og alletiders største quarterback, tom Brady (th.) bliver dyr at overvære på stadion. Foto: JAMIE SQUIRE and Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP Brady optræder dermed i sin 10. Super Bowl, og han kan udbygge den rekord, han satte i 2019, ved at vinde sin 7.

Sejr. Det vil favoritten Kansas City Chiefs med quarterback Patrick Mahomes i spidsen dog gøre alt for at forhindre ham i.25-årige Mahomes er af de fleste udset til at blive Bradys arvtager, og han er allerede i besiddelse af en Super Bowl-ring og alletiders største sportskontrakt, 3 milliarder kroner over 12 år.

FCK må vente på drømmeangriberen Ville have ham: Fans sværmede om dansk komet Dansk Vinter OL-håb: Vægtløfter, trespringer og en stillestående slæde

Hvor mange pladser er der til Super Bowl?

Hvis du vil til Super Bowl i Tampa Bay, så er der stadig billetter at få. NFL har nemlig udvidet antallet af pladser af stadion. Men størstedelen er øremærket til en helt speciel gruppe. — Under normale omstændigheder er der plads til 65.600 tilskuere på Raymond James Stadium i Tampa, Florida.

 1. Til Super Bowl plejer NFL at udvide antallet til 70.800 med ekstra pladser rundt omkring i gang-arealer, på trapper, og hvor de ellers lige kan tjene en ekstra skilling.
 2. Men i disse Corona-tider kommer vi ikke i nærheden af de tal.
 3. Alligevel er der positive nyheder for dig, der måske lige har lidt mønter til at ligge og brænde i lommen: NFL har udvidet tilskuerkapaciteten til Super Bowl LV.

Oprindeligt var det estimeret, at tilskuerantallet til årets Super Bowl ville ligge på 12.000, men nu føler NFL sig så Corona-sikre, at de godt vil lukke 22.000 tilskuere ind. Det bliver stadig det færreste antal tilskuere til en Super Bowl nogensinde, og første gang sinde den allerførste finale mellem NFL og AFL (der først blev døbt Super Bowl senere), at NFLs finalestadion ikke er fyldt til randen.

NFL hylder sundhedspersonale Tampa Bay Buccaneers bliver som bekendt det første hold, der skal spille Super Bowl på hjemmebane, men det betyder ikke at de får en tilskuerfordel, når de møder Kansas City Chiefs. Billetterne er nemlig fordelt ligeligt blandt de to hold, de 30 NFL-mandskaber, NFLs partnere og sponsorer, og så en helt speciel gruppe mennesker.7.500 pladser – eller over en tredjedel af billetterne til Super Bowl – bliver nemlig helliget sundhedspersonale fra hele USA.

NFL belønner en stor gruppe af læger, sygeplejersker, plejehjemsansatte og andre i sundhedssektoren for deres indsats mod Corona. De fleste kommer fra Tampa Bay-regionen, men alle 32 hold sender sundhedspersonale til Super Bowl i år. Alle sammen inviteret af NFL.

Hvor stort er Super Bowl?

Super Bowl er en af USA’s største sportsbegivenheder og hører med over 100 mio. tv-seere til blandt landets mest sete programmer. Prisen på en 30 sekunders tv-reklame under finalen løber i forlængelse af dette ofte op over 27 mio.

Hvad betyder Super Bowl?

Super Bowl er den årlige afslutning (finale, om man vil) på NFL – den amerikanske football liga. Til trods for at det er en amerikansk liga, så er Super Bowl en af de største enkeltdages sportsbegivenheder i verden.

Hvor spilles Super Bowl?

Stadion By År
U.S. Bank Stadium Minneapolis, Minnesota 2018
Mercedes-Benz Stadium Atlanta, Georgia 2019
SoFi Stadium Inglewood, California 2022
Allegiant Stadium Paradise, Nevada 2024

Hvor kan jeg se NFL på nettet?

Amerikansk fodbold og NFL er tilbage på TV 2 i 2022. Gennem hele NFL-grundspillet kan du se syv kampe om ugen på TV 2s kanaler. Nedenfor kan du få overblik over, hvornår du kan se kampe fra NFL på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Kan man se NFL på tv2 play?

Få overblikket over alle kampe i NHL 2022 Hos TV 2 kan du følge med i NHL 2022. TV 2 holder dig på alle kampe i NHL 2021. Se hvornår kampene bliver spillet, se resultater og følg kampene live i vores kampprogram. Se al vores live sport på TV 2 PLAY.

Kan man se Super Bowl på ViaPlay?

På søndag er det juleaften for NFL-fansene, når det går løs med Super Bowl mellem Eagles og Patriots, og du kan følge det hele på TV3+ og Viaplay.

Hvem vandt i Super Bowl 2023?

De seneste ti års Vince Lombardi-trofæer er gået til følgende hold: * 2023: Kansas City Chiefs. * 2022: Los Angeles Rams. * 2021: Tampa Bay Buccaneers.