Hvor Er Der Varmt I April?

Hvor Er Der Varmt I April
Populære destinationer

  • Madeira. Varmest: Funchal. Dagstemperatur 18°c.
  • De Kanariske Øer. Varmest: Gran Canaria. Dagstemperatur 20°c.
  • Egypten. Varmest: Sahl Hasheesh. Dagstemperatur 31°c.
  • Dubai & Emiraterne. Varmest: Dubai. Dagstemperatur 31°c.
  • Florida. Varmest: Miami. Dagstemperatur 27°c.
  • Seychellerne. Varmest: Seychellerne.

Hvilke lande er der varmt i april?

Her i den danske vinter med mørke og kulde er det fristende at rejse væk for at få varmen. Men hvor er der varmest i april? De varmeste steder i april er blandt andet Mexico, Thailand, Vietnam og Bali, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 33-35º C. Du kan også få varmen andre steder som Egypten og Florida.

Hvor er der varmt i Spanien i april?

Hvordan er vejret på De Kanariske Øer i april? — Du kan besøge De Kanariske Øer året rundt. Og i april har de fire favoritøer Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura en gennemsnitlig dagtemperatur på 22-23 grader. På trods af de mange soltimer må du dog forvente dage med kortvarige regnskyl og lidt skyet vejr.

Hvor varmt er der i Tyrkiet i april måned?

Gennemsnitligt vejr Vest Tyrkiet i April — Gennemsnitligt er det maksimalt 18° i April Vest Tyrkiet og minimalt omkring 15° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 20° graden. I April falder der nedbør i 9 dage med totalt 21 mm og I denne måned er det tørt i 21 dage.

Hvordan er vejret i Grækenland i april?

I april måned i Grækenland kan man opleve temperaturer så lave som 13 ° C grader og så høje som 19 ° C grader. Det er helt sikkert mildt for april, måned, men det er en god idé at klæde dig varmt på for en sikkerheds skyld. Du kan forvente omkring tre-otte regnvejrsdage i Grækenland i løbet af april måned,

Hvor er det bedst at rejse til i april?

I april kan du nyde dejlig forårsvarme på ca.18-25 grader i det sydlige Europa på rejsemål som Madeira, De Kanariske Øer og Kreta. Rejser du lidt længere, kan det blive rigtig varmt — der hvor temperaturen nærmer sig 30 på solrige rejsemål som Egypten, De Forenede Arabiske Emirater og Seychellerne.

Hvordan er vejret på Kreta i april?

Foråret på Kreta Vejret på Kreta om foråret minder meget om en dansk sommer. Her er dagstemperaturen 20-25 grader — og nætterne noget køligere med temperaturer fra 10-15 grader. Solen har endnu ikke kunne varme vandet op til mere end 15-19 grader. Der kan forekomme lidt regn i begyndelsen af foråret.

Hvor varmt er der i Portugal i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 18°c Nattemperatur 10°c
maj Dagstemperatur 21°c Nattemperatur 13°c
juni Dagstemperatur 26°c Nattemperatur 16°c
juli Dagstemperatur 28°c Nattemperatur 18°c

Hvordan er vejret på Malta i april?

November — Malta byder på noget af det bedste vejr i Europa med en november, der stadig er dejlig og lun efterhånden som efterår langsomt bliver til vinter. Placeringen mellem Sicilien og Afrikas nordkyst giver Malta et middelhavsklima med mere regn i denne måned ovenpå de tørre måneder. Den gennemsnitlige makstemperatur i november er 21 grader, som er varmt nok til at slappe af på stranden eller ved poolen. Temperaturen daler til 14 grader om natten, så du bør medbringe en varm trøje til aftenerne. Havtemperaturen ligger omkring 22 grader, mens luftfugtigheden er lav og svinger fra omkring 60 til 90 procent. November er den vådeste måned i året med gennemsnitligt 109 mm nedbør fordelt over 13 regnvejrsdage, omend regnen normalt falder i korte byger. Malta et af de mest solrige steder i Europa i november, hvor der af dagens i gennemsnit ti timers dagslys er seks timer med solskin. Du får derfor rig mulighed for at ligge i solen, så sørg for at du bruger solcreme, da UV-niveauet stadig vil være moderat. Solnedgang er omkring kl.17 i november. >> Læs mere om rejser i november her

Hvordan er vejret i Mallorca i april?

Foråret — Foråret, fra marts til maj, er varmt med kun lidt regn. Højeste gennemsnitstemperatur sniger sig op på 16°C i marts, 18°C i april og 22°C i maj. Midt i april er dagstemperaturer på ca.20°C ret almindelige, skønt vejret kan være en smule uforudsigeligt. Nattemperaturerne forbliver kølige hele foråret igennem, så en trøje eller jakke er nødvendig. Solskinsniveauet kommer op på 9 timer pr. dag i april. Regnmængden er moderat og falder til nærmest nul i maj. Som i efteråret er temperaturerne behagelige, og trængselen er mindre. Foråret er mere solrigt end efteråret, men havet er for koldt at svømme i om foråret. Mallorca drager fordel af øens sydlige beliggenhed i Middelhavet. Varme somre og milde vintre er et resultat af, øen ligger så tæt på ækvator. De omgivende vande sikrer, at temperaturekstremer altid undgås. Men med beliggenheden lige nord for Nordafrika så er Mallorca i skudlinjen for den varme, tørre Sirocco-vind. Den rammer som regel kun sydkysten, hvor den kan presse temperaturerne op i starten af 40’erne. Hvis vinden bærer sand med sig, afgiver den også støv på sin vej og efterlader himlen i en tågedis. >> Læs mere om vejret i Spanien her >> Læs også om vore hoteller på Mallorca Læs mere Se mindre

Hvor varmt er der på Cypern i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 21°c Nattemperatur 11°c
maj Dagstemperatur 25°c Nattemperatur 15°c
juni Dagstemperatur 29°c Nattemperatur 18°c
juli Dagstemperatur 31°c Nattemperatur 21°c

Kan man bade i Malaga i april?

Marts, april og maj er en perfekt årstid, hvis du ikke er så glad for det meget varme klima og sommeren i Malaga. Foråret i Malaga er lunt vejr med gennemsnitlige dagtemperaturer mellem 20 og 25 C og kun ca.4 regnvejrsdage pr. måned. Nætterne kan være kølige, men du vil næppe opleve temperaturer under 10 C på denne årstid i Malaga.

  • En forårsferie i Malaga giver dig rig lejlighed til udendørsaktiviteter og er den perfekte måde at starte sommeren tidligt.
  • Du kan både bade og blive solbrændt, og da sæsonen på Costa del Sol strækker sig længere end blot juni, juli og august, vil du også finde langt de fleste attraktioner og aktiviteter åbne om foråret.

Én af forårets største begivenheder i Malaga er Holy Week, der afholdes omkring påske. Holy Week er en religiøs begivenhed, hvor store dele af Malaga lukkes for trafik for at give plads til de højtidelige processioner med det store kors forrest efterfulgt af flåder med madonnafigurer.

  • I maj fejres May Crosses overalt i Spanien og er en form for hyldest til Jesus’ kors og samtidig en velkomst til foråret.
  • Begivenheden starter som regel med en parade, hvor blomsterpyntede flåder kører eller bæres gennem byerne i Spanien, og derefter kan der rundt om i byerne ses kors besat med forårets blomster.

Et fantastisk smukt syn og en unik duftoplevelse på din ferie i Spanien. I Malaga-området er det især byen Cordoba (ca.150 km nord for Malaga), der er kendt for denne festival. Her har man udvidet festlighederne med en konkurrence, hvor alle de udsmykkede kors kæmper om titlen som det smukkeste, hvilket øger kvalitetsniveauet en del.

Hvor varmt er der i Kroatien i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
marts Dagstemperatur 14°c Nattemperatur 8°c
april Dagstemperatur 18°c Nattemperatur 11°c
maj Dagstemperatur 24°c Nattemperatur 16°c
juni Dagstemperatur 27°c Nattemperatur 19°c

Hvor er der varmest Rhodos eller Kreta?

Hvilken græsk ø er varmest i oktober? — Rhodos er varmest med en gennemsnitstemperatur på 24 grader, Kreta ligger som nummer 2 og Santorini som nr.3. På Korfu finder du dagtemperaturer på omkring 20-22 grader, og øen er derfor ideel til en aktiv ferie.

Hvor varmt er der i Marokko i april?

Marrakesh — Forårsmånederne marts, april og maj og efterårsmånederne september og november byder på gennemsnitstemperaturer mellem 14-23 °C. Juni, juli og august har gennemsnitstemperaturer mellem 24-28 °C, men kan byde på temperaturer helt oppe omkring 36 °C. Marts er den måned med gennemsnitligt flest dage med regn, mens den med mindst er juli.

Hvor varmt er der i Rhodos i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 19°c Nattemperatur 13°c
maj Dagstemperatur 23°c Nattemperatur 17°c
juni Dagstemperatur 28°c Nattemperatur 21°c
juli Dagstemperatur 31°c Nattemperatur 25°c

Hvor varmt er der på Costa del Sol i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 19°c Nattemperatur 10°c
maj Dagstemperatur 22°c Nattemperatur 13°c
juni Dagstemperatur 27°c Nattemperatur 18°c
juli Dagstemperatur 30°c Nattemperatur 20°c

Hvor varmt er der på Tenerife i april?

April: Temperaturer i Tenerife — Tenerife, Spanien i april er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Tenerife byde på 21 — 23 grader. Når det er koldest i april i Tenerife vil der være omkring 19 grader.

I den anden ende af skalaen — når der er varmest — kan der f.eks. være 23 — 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse. At temperaturerne i april måned i Tenerife kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer.

Generelt kan man her sige, at april i Tenerife er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Hvor varmt plejer det at være i april?

April 2022 endte med en middeltemperatur på 6,6°C på landsplan, hvilket er 0,6°C under normalen på 7,2°C beregnet for perioden 1991-2020 og 0,8°C under tiårs-gennemsnittet på 7,4°C beregnet for perioden 2011-2020. Den varmeste april var i 2011 med 9,9°C i gennemsnit.

Kan man både på Kreta i april?

Badevandet på Kreta er mildt og dejligt året rundt, men de bedste badevandstemperaturer ligger i perioden juni til oktober. Temperaturen i badevandet starter i maj på 19 grader og topper i august på 25 grader. I september og oktober er gennemsnitstemperaturen på henholdsvis omkring 24 og 23 grader.

Hvor mange grader er der på Cypern?

Vejret i Cypern lige nu Temperaturen i Cypern lige nu er 20°C grader. Forventet maks. temperatur er 29°C og min. temperatur er 21°C grader.

Hvor varmt plejer det at være i april?

April 2022 endte med en middeltemperatur på 6,6°C på landsplan, hvilket er 0,6°C under normalen på 7,2°C beregnet for perioden 1991-2020 og 0,8°C under tiårs-gennemsnittet på 7,4°C beregnet for perioden 2011-2020. Den varmeste april var i 2011 med 9,9°C i gennemsnit.

Hvor varmt er der i Portugal i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 18°c Nattemperatur 10°c
maj Dagstemperatur 21°c Nattemperatur 13°c
juni Dagstemperatur 26°c Nattemperatur 16°c
juli Dagstemperatur 28°c Nattemperatur 18°c

Hvor varmt er der på Cypern i april?

Gennemsnitstemperatur

Dagstemperatur Nattemperatur
april Dagstemperatur 21°c Nattemperatur 11°c
maj Dagstemperatur 25°c Nattemperatur 15°c
juni Dagstemperatur 29°c Nattemperatur 18°c
juli Dagstemperatur 31°c Nattemperatur 21°c

Kan man bade i april på Mallorca?

Foråret — Foråret, fra marts til maj, er varmt med kun lidt regn. Højeste gennemsnitstemperatur sniger sig op på 16°C i marts, 18°C i april og 22°C i maj. Midt i april er dagstemperaturer på ca.20°C ret almindelige, skønt vejret kan være en smule uforudsigeligt. Nattemperaturerne forbliver kølige hele foråret igennem, så en trøje eller jakke er nødvendig. Solskinsniveauet kommer op på 9 timer pr. dag i april. Regnmængden er moderat og falder til nærmest nul i maj. Som i efteråret er temperaturerne behagelige, og trængselen er mindre. Foråret er mere solrigt end efteråret, men havet er for koldt at svømme i om foråret. Mallorca drager fordel af øens sydlige beliggenhed i Middelhavet. Varme somre og milde vintre er et resultat af, øen ligger så tæt på ækvator. De omgivende vande sikrer, at temperaturekstremer altid undgås. Men med beliggenheden lige nord for Nordafrika så er Mallorca i skudlinjen for den varme, tørre Sirocco-vind. Den rammer som regel kun sydkysten, hvor den kan presse temperaturerne op i starten af 40’erne. Hvis vinden bærer sand med sig, afgiver den også støv på sin vej og efterlader himlen i en tågedis. >> Læs mere om vejret i Spanien her >> Læs også om vore hoteller på Mallorca Læs mere Se mindre